web analytics

Regnig lördag…

Idag skulle vi ge oss i väg tidigt för att spåra innan det blev allt för varmt, men det visade sig snarare bli för regnigt wacko .

Eras spår lades ut under den värsta regnskuren så hon fick ganska mycket problem med det. Spårade bitvis bra och plockade alla pinnarna men var av några gånger och hade väldigt svårt på vissa ställen, hade inte spårläggaren varit med hade vi aldrig kommit till slutet… Väldigt bra erfarenhet att ha med sig för både henne och mig!

Resten av dagen har vi ägnat oss åt inomhusaktiviteter då whipparna inte är speciellt förtjusta i regnet.

Tjejerna fick träna lite nosework och burkarna fixade alla tre riktigt bra, även om Luna har en tendens att bli lite för ivrig.

Satte även upp en rad med plastklämmor men där svämmade det över för Luna så hon hade svårt att fokusera, medan Raya tillslut fattade var hon skulle leta. Era var den som fattade bäst vad det hela gick ut på :inlove:

Efter en paus så fick alla fyra hundarna varsitt pass på balansbollen, var och en var jätteduktig utifrån sin förmåga. Raya är ju den som har bäst kroppskontroll men både Luna och Era tar sig. Mer bilder från balansbollsträningen kan ni se på Kennel Triporas facebooksida som ni hittar längst ner till höger.

6 reaktioner till “Regnig lördag…”

 1. Inte så konstigt att Era är den som verkar snappa upp saker först. Är man vallhund så är man ?
  Bra med udda förutsättningar i spåret, det är bästa träningen ??
  Kram ❤️❤️

 2. Vad mycket roligt ni hittar på. Konstaterar återigen hur mångsidiga era whippetar är! (Lilla bc:n också förstås smile !)

  1. Ja det är verkligen skoj att whipparna, med rätt motivation, hänger med på det mesta smile BC:n är ju mer känd för att vara mångsidig ;-)

 3. Dagens väder var verkligen en smula förvånande. Prognosen igår sa ingenting om so mycket regn! ☔️

  Duktiga vovvar! ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.