web analytics

För varmt…

Den här hettan är inte ett väder jag trivs i men bara att anpassa sig (:cool:) .

Kvällspromenaderna blir längre än vanligt då det då är riktigt behagligt ute. Härom kvällen blev det en sväng på byn med tjejerna och där finns det mycket att titta på hälsar dom:

Idag fick det bli ett spår relativt tidigt innan den värsta värmen slagit till. Det var väldigt torrt och ovanligt mycket olika terrängtyper på dagens spår (som gick i skogen bredvid kohagen) men till skillnad från sist så fixade Era det här helt strålande :inlove:

Vi fick mycket av sånt som Lotta vet att Era behöver träna på men trots det så gick det över förväntan, så nöjd med min lilla spårtjej!

Under den varma eftermiddagen fick hundarna nöja sig med norrsidan på tomten. Men då husse håller på att köra in ved så fanns det lite att roa sig med där, eller bara slappa och rulla sig på döda maskar, allt beroende på läggning ;-) .

Måste också visa det superfina halsbandet Raya fått av Jenny, sin uppfödare, inför resan till Danmark och lure coursing EM i sommar, STORT TACK :heart: .

4 reaktioner till “För varmt…”

  1. Duktiga ni! Fint att fixa upp spåret så bra med tanke på tillståndet i markerna. Vi har inte spårat på snart en månad. Kruttorrt och hett som i en bakugn – matte pallar inte :-) .

    1. Ja det är verkligen snustorrt, vi har försökt passa på tidigt på morgonen för att slippa den värsta värmen.

  2. Just nu är inte ens kvällarna behagliga! Förhoppningsvis har prognosen rätt och det BLIR svalare imorgon ❄️

    Skojiga bilder!?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.