web analytics

Höst….

förändringens tid!

Det händer mycket i naturen just nu, det mest påtagliga är alla färger som förändras, det är så vackert, och att den mörka delen av dygnet blir större, tyvärr. Men vissa har visst inte fattat att det är höst, hittade denna på klubben idag:

131009_2

 

Jag har också höst då jag är inne i en förändringstid, både givande och jobbigt precis som väderhösten! Några saker jag dock alltid vill behålla är ärlighet och engagemang, känner jag att dessa saker inte finns så måste det till en förändring!
Vi får se vart denna förändring leder mig, till en vinter eller om jag hoppar över vintern och går direkt på våren det får tiden utvisa. Jag hoppas så klart att det inte blir mycket vinter varken för mig eller vädret utan att våren kommer tidigt nästa år!

Jag har det ju så lyxigt så här års att jag kan träna hundarna på dagtid vilket verkligen underlättar. Idag blev det både spår, drygt 700 m ängsspår med många vinklar, och lite lydnad och Hojt var riktigt duktig, framför allt i spåret! Till och med när matte klantade sig så var han duktig och spårade bra :heart:

2 reaktioner till “Höst….”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.