web analytics

Riktigt, riktigt bra

helg har jag haft i Stockholm.

131013

Den började med att vi såklart var försenade med tåget :-( men sen blev det bara bättre och bättre :-)
Träffade min lillasyster och hennes två fina pojkar och vi gick en härlig runda på Skansen.

131011_1

Oscar och jag gick själva på lillskansen då Tes vallade Victor i vagnen då han behövde få sova. Men han vaknade i tid för att få åka lite i alla fall:

131011_2

Oscar gillade både alla djuren och att få åka:

131011_3

 

Sen bar det av till Sollentuna och avelsrådsutbildning i dagarna två. Det var en mycket bra, nyttig och lärorik kurs, framför allt för mig som är väldigt ny i rollen som avelsfunktionär! Har många tankar med mig hem och även mycket jobb då bland annat pumins RAS-dokument måste struktureras om för att passa i SKKs nya mall.

Sen vill jag tipsa om ett mycket bra blogginlägg, ja även många av kommenterarena var riktigt bra, jag läste i morse. Den handlar om det här med att respektera andra, både två och fyrbenta!

En hundägare måste få säga ifrån att man inte vill att någon hälsar på hunden, varken människa eller hund, och ska då bli respekterad för det! Inte som idag då många antingen struntar i det och ändå släpper fram sin hund eller bara går fram och böjer sig över hunden och ska klappa den. Samma sak gäller att hundägare ska respektera att inte alla människor (eller hundar) vill hälsa på ens hund och inte låta dom gå i långt koppel förbi människor så dom kan börja hoppa på andra eller något, även om det bra är av glädje.

Respekt för alla i alla lägen vore definitivt en sak alla borde få lära sig!

http://huskyeldar.weebly.com/1/post/2013/10/nej-alla-hundar-vill-inte-bli-klappade.html

 

2 reaktioner till “Riktigt, riktigt bra”

    1. Till att börja med göra i ordning pumis RAS-dokument (rasspecifik avelsstrategi) och ta fram statistik och göra uppföljningar :-))
      Sen får vi se hur det utvecklas :-))

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.