web analytics

Mot nya mål!

Nu har vi återgått till vardagen och börjat träna mot nya mål!

Prioriteten just nu ligger dels på att få upp spårorken till 1 km spår innan vintern kommer, dels på krypet och dels på tvåans moment.

Just nu ligger vi på ca 600-700 meters spår, både nyslagen vall och skog fungerar men blir spåret för intressant ”glömmer” han apporterna så det måste också in i träningen! Krypet har vi knappt börjat på, visst har vi kört lite baklängeskryp under hans uppväxt men inte så mycket så nu gäller att det bli mer flitig med träningen. Fjärren och rutan är också moment som är långt ifrån klara, rutan fungerar när vi är själva men jag vet inte hur den skulle sitta på en tävling… Som tur är har vi månadstävlingar på klubben hela hösten så bara att prova :yes:
När det gäller fjärren har vi betydligt längre kvar då vi både saknar avstånd och störningsträning, så avståndet jobbar vi på hemma och störningen tänkte jag fixa genom att köra på gräsmattan mitt i centrum ;-)

Min syrra är ganska bra på att hitta roliga/intressanta fotomotiv, den här bilden tog hon när vi var hos henne för ett tag sedan :inlove: :

120315_impe

 

10 reaktioner till “Mot nya mål!”

  1. Kul och bra med nya mål det behövs för att få till bra träning :D Din syster är klok det är precis så man ska fota långnäsor :inlove:

    1. Nu blev et kanske lite otydligt – det är Hojt som är på väg mot nya mål tillsammans med sin matte, Impe är som vanligt bara söt ;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.