web analytics

YIPPIE!!!!!

 

 

Jag har ju tyckt att Hojt har blivit piggare och piggare de sinaste dagarna så det var med spänd förväntan jag väntade på veterinärens samtal – och det kom redan i dag!!

Och det var ett positivt besked :yes: :yes:
Ingen infektion längre, poverna helt normala! Däremot var det för tidigt att testa ifall han bildat antikroppar mot anaplasman så om det var det eller någon annan infektion vet jag inte. Men ärligt talat så bryr jag mig inte då infektionen är borta, jag är så nöjd med det :rotfl:

 

Kunde inte låta bli att ta ett litet, litet pass lydnad med honom för att ”fira” ;-)

Gick en lite sväng först och tränade linförighet på vägen hem. Körde först några raksträckor och han var så bra med hela tiden. Sen blev det några vänstersvängar, några högersvängar (som vi har lite problem med men jag fick till det riktigt bra, både med mina fötter och hans sväng!!) och några helt om som också gick ok!

När vi kom hem blev det några ”springa och ställa sig på targeten” på uppfarten, kort avstånd men på slutet var det ändå galopp dit :inlove:

När vi kom in så blev det några ”ligg” nos mot näsa i vardagsrummet. Ett litet problembarn men det blev aningens bättre. Avslutade sen med några gripaövningar där han sitter. Han lyckades sitta kvar och vara något så när lugn när han grep så jag hann klicka precis när han tog tag och när jag lyckats med det några gånger på rad så slutade vi. Nu är vi nog lika nöjda båda två även om det inte blev varken långt eller mycket men så härligt att vara igång igen :heart:

7 reaktioner till “YIPPIE!!!!!”

 1. Tack – det är Sara som tagit den :yes:

  Ha, ha hade inte en tanke åt det hållet men kan också se det framför mig nu när ni säger det ;-)

 2. Vilken fin bild på Hojtet förresten!
  Jag såg också dig ligga på golvet och träna, även om jag visste hur du menade :-)

 3. ÅH, vad härligt!!!!!!
  Förstår att du ville fira med lite träning.
  Förlåt en korkad fråga, men vad är nos mot näsa? Är det som det låter att ni ligger på golvet båda två?
  KRAM och TACK för dina peppande ord i min träningsblogg, de behövs.

  1. Nej men det var ett bra förslag :yes: det är när man står vända mot varandra och jag backar och han går framåt. Ett enkelt sätt att se hur hunden utför det man vill, i det här fallet ”ligget” då :-))
   kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.