Tugg, tugg och så lite mer tugg :-(

 

 

Jag förstår inte varför jag ska ha så himla svårt för att lära mina hundar att apportera ordentligt ?smile  Första steget brukar gå bra men sen får jag ofelbart tugg på apporten Really Pissed

Nu har jag i och för sig börjat få bort tugget på Kiraly men lite är det kvar och jag hade INTE velat ha detta problem på Hojt men det verkar jag tyvärr lyckas med…. Jag har provat lite olika varianter men hur jag än gör så kommer jag till en punkt där han börjar tugga Big Frown  Ja det finns ju verkligen en anledning till varför jag valt liggmarkering på apporterna i spåret Wink

Tur man har bra folk runt sig man kan fråga för som vanligt har jag nog lite för bråttom och vill för mycket på en gång. Varför är det alltid så att jag antingen inte kommer framåt alls eller också tar för stora kliv? Suck…. ja, ja någon gång kanske jag också lär mig – det sägs ju att man kan lära ”gamla hundar sitta” Wink Upp till bevis med andra ord Razz

Nu ska jag iväg med Hojt till veterinären för att ta nya prover……

 

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.