web analytics

Vågor……

Ledsen, glad, inspirerad, fundersam, tråkigt, positivt,nervös….. Ja alla dessa känslor har jag klara av under senaste 1-2 veckorna – snacka om att livet går i vågor :eek:

Saknaden av Elton finns med hela tiden, ibland ledsen men lika ofta ”glad” för att han nu slipper allt jobbigt.

Glad och inspirerad efter en helg i Bromölla på kurs för Fanny Gott.
Fanny är verkligen en instruktör som passar mig :yes:
Lördagen började med genomgång av signalkontroll – hur man kan sätta ord på en rörelse/ett moment. Personligen har jag väldigt svårt för det och tycker inte jag fått till det tidigare. Men nu fick jag verktyg som jag förstod och som till och med jag kommer att kunna använda ;)

Provade på vårt trick vi lärt in och det gick kanonbra! Lite skillnad är det att träna med någons ögon på sig hela tiden jämfört med att träna själv så vi får se hur vi får till det här hemma men inspirerad till fortsättning är jag verkligen :rotfl:

På söndagen var det individuell träning och vi skulle ta det vi ville ha hjälp med. Min första tanke var att jag struntar i lydnadsmomenten då lydnadsträningen är ”blää” för mig just nu. MEN har jag nu tillgång till en kanoninstruktör måste jag ju ta tjuren vid hornen så det fick bli fotgåendet!
Provade på det här med att backa och göra honom mindre fokuserad på belöningshanden. Vänstersnurrar och högersnurrar, jag går in till honom när han är i position i stället för tvärt om m.m. Inspirerad blev jag och nu känns det som jag har lust att träna lydnad igen :yes:

Två av passen körde jag fotgåendet och det sista passet fick jag tips om agilitygrunder och lite hur jag ska tänka där. Fördelen med en sådan här kurs är att man får så mycket tips och lär sig saker bara genom att titta på när de andra ekipagen kör sina pass. Med hem har jag idéer om både stegförflyttningarna, vittringsapporteringen, inkallningen och apporteringen – helt suveränt :))

Jerker och Impe var med hela helgen då vi hade tagit husvagnen med och låg på en fin camping precis utanför Sölvesborg. Nya vagnen fungerade toppenbra och sängen vi gjort ordning var jätteskön att sova i!

Mycket funderande har det också varit sista tiden när det gäller mitt jobb och nu kommer det att bli en del förändringar. Kommer inte att ha råd att vara med i föreningen Frisk Hund längre då jag inte har jobb på heltid och inte vill höja priserna. Drygt 5 000:- om året är alldeles för mycket för mig att betala oavsett om jag har kunder eller inte. Så från och med 1/8 kommer det att, förhoppningsvis hända lite nya saker med företaget. Redan nu finns det lite nyheter – jag är nu återförsäljare av Alfonso Guards naturliga produkter! Gå in på Hundkänslans hemsida och titta!

 

6 reaktioner till “Vågor……”

 1. Tack Maria A – du får leta reda på en bra kurs så ska du se att ni kommer igen :yes:
  kram

  Ja Eva en bra instruktör är verkligen värd mycket – tack för din peppning :inlove:

  Tack Maria T, ja egenföretagare är inte alltid lätt men så länge man är seriös så ordnar det sig förhoppningsvis :-))

  Mmm Anna du vet ju hur det är du med – förhoppningsvis planar det ut snart :-P

  Ja det är inte lätt Erica när man går igenom detta men skönt med vänner som förstår :heart:
  kram

 2. Dina ord om att vara ledsen med samtidigt glad över att Elton slipper rör mig djupt. Jag vet precis vad du pratar om.
  Härligt att inspirationen börjar komma tillbaka. Det bådar gott inför framtiden.
  KRAM

 3. Förstår att det är mycket blandade känslor som snurrar omkring.. Det är tufft att ta tag i täningen när man mår så. Jag känner så väl igen känslan. Den känlan är jobbig och det är tråkigt träningsbiten som då blir lidandes. Man får passa på att ta tag i den när lusten vänder åter och det låter som din kurs gett dig en lite nytänding. ;) Gott!
  Lycka till nu med företaget och ni som har småföretag har de väldigt tufft och måste alltid kämpa i lite motvid verkar det som. Hoppas det löser sig med allt.

 4. Åh va glad jag blir att du hittat tillbaka till träningsglädjen! Det är guld värd med en träningscoach som peppar och ger matnyttiga tips! :)

  Lycka till med nyordningen på företaget!

 5. Lycka till med allt nytt i företaget!! Hoppas det kommer gå bra!

  Härligt att få lite ny inspiration! det skulle jag med behöva då Kiwi och jag haft mkt tjafs den senaste tiden!
  Lycka till med träningen!
  kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.