web analytics

Trädgård??

Ja det sägs att vi har en trädgård men de enda som vistas där just nu är hundarna. Jag vet att jag borde göra en hel del men det finns så mycket annat som är roligare ;)
Fast när det börjar se ut så här i carporten kanske det är dags:

Men trots mitt bristande intresse så har vi alla fall en fin blomma som är vacker just nu:

Skrev förra veckan att det kanske var för att jag var för sjuk för att göra något annat som gjorde att jag höll mig till träningsplanen men faktiskt så verkar det som jag lärt mig nått :yes:

I går på lydnadsträningen hade jag gjort en plan innan och jag lyckades även den här kvällen hålla mig till den. Käns så skönt för det blir mer strukturerat och både jag och Király lär oss bättre!

Jag körde starter med fokus på rätt attityd och position – det gick riktigt bra!
Fick en påminnelse här om dagen om att det även ingår språngmarch i lf/ff :blush:  så det började vi med. Behöver nog filma för att se hur det ser ut, kändes inte helt klockrent.

En del hopp blev det också, gäller ju att passa på när man är på klubben. Både uthopp och återhopp fungerade strålande. Ingångarna och sitt tränar jag separat och vill ha det bra innan jag sätter ihop momentet.

Ligg – stadga gick jättebra medan snabba ligg ”nos mot näsa” gick lite sämre. Här gäller det att få till signalkontrollen ordentligt.

Jerker och Impe var också med i går och tränade lite.
Det blev mest fokus på kontakt och lek vilket var nog för den lilla herren som inte riktigt fattade varför han inte fick hälsa på allt och alla :inlove:  Men dom var duktiga båda två så Jerker fick till både ingångar och bra lek :yes:

 

2 reaktioner till “Trädgård??”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.