web analytics

Äntligen besök!

Är på bättringsvägen även om rösten just nu gett upp lite efter den här helgen :-/

Men det är det värt! Vi har haft supertrevligt med gästerna från Stockholm – trevliga promenader och mycket roligt och givande prat :heart:

Den enda gäst som hamnade på kort var lilla söta Alice:

I torsdags tränade Király och jag lite lydnad ute på gatan på eftermiddagen och på kvällen var jag på Emmaboda BKs medlemsmöte och pratade massage, stretching och fysträning för hunden. Var rikitgt mycket folk och givande frågor så jag trivdes och jag tror folk var nöjda :yes:

På fredagsförmiddagen blev det lite agilityträning på tomten. Platta tunneln från Rusta för första gången. Satte upp den först men sista gångerna sprang han igenom den när den låg helt ner – duktig kille :-)

I dag när gästerna åkt tog jag Jerker och Király med till lekplatsen för att dokumentera hur vår lydnad ser ut just nu.Visst finns det en del kvar men idag tycker till och med jag att vi har gått framåt ;-)

Avslutar med att sända ett JÄTTEGRATTIS till moster och Mysa som tävlade appellen i dag (Mysa fylde 1 år i torsdags!) och fick ihop fina 269,5 poäng och uppflyttning :rotfl:

 

3 reaktioner till “Äntligen besök!”

  1. Vi får se om vi kommer så långt i agilityn som till tävling Bettan ;-)
    kram

    Ja det var en riktig superhelg Maria, lugn men ändå intensiv på något sätt :-))
    kram

  2. Trevligt med besök. Ja, det är ju inte svårt att få timmarna att gå med trevligt sällskap. Kör på med agilityn nu så kanske vi ses på nån tävling framöver.

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.