web analytics

Stadspromenad

Idag blev det ”stadspromenad” tillsammans med syrran.

Strålande härlig vinterdag och hundarna gillade verkligen svängen runt Ersjön. Visst hade Király lite åsikter här och där men i centrum gick han så fint fot så :inlove:

Syrrans katt var väl inte så road när två hundar kom instormande men han finner sig ganska bra. Det vill säga han håller sig bakom gardinen i vardagsrummet 8-)

Eftermiddagen ägnade jag åt att göra om Hundkänslans hemsida lite och göra lite andra exempelsidor. Är inte klar ännu men förhoppningsvis blir jag klar nästa vecka och kan gå ut med lite mer reklam och marknadsföring!

Dessutom har jag haft tre helt olika, men mycket givande och inspirerande, telefonsamtal och det tar ju också tid så jag har bestämt att det blir en träningsfri dag idag. Tror inte hundarna protesterar så där jättemycket då det är mentalt tröttande att gå på stan (så ofta är vi ju inte där tyvärr :-P ) och nu har dom ”fredagsmys” med varsitt märgben. Själv får jag vänta lite till då Jerker är i kyrkan där kören har adventskonsert, och han sjunger solo :-* , men så fort han kommer hem ska vi ha lite vin, ostar, salami, kex m.m. :yes:

Här är en bild från i går kväll: Två pumibollar i husses säng :heart:

3 reaktioner till “Stadspromenad”

  1. Inspiration är precis vad jag behöver just nu för den har lagt sig i idé nånstans. En stadspromenad kan vara nog så spännande och tröttande för en liten rackarhund :-)
    Kram

  2. Gå for är bra kan man det kan man gå långt ;) ( Nu var jag extremt fyndig va)
    Du har för övrig inte funderat på betalsamtal?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.