web analytics

Bilder och mer film

I tisdags var vi (trots kramsnön) på en skogspromenad. Vi har så lyxit här att timmervägarna uppe i skogen är plogade :rotfl: Även om inte hundarna alltid håller sig på vägen så är det lättare för mig att gå!

Så himla fint i skogen nu:

Som sagt, man blir mer snöig när man springer bredvid vägen:

Både ”Gumman” och ”Gubben” i skogen har fått julfint redan. Här ett kort på Gumman:

Idag skulle det snöa så jag och syrran flyttade vår promenad tills i morgon men det visade sig att på förmiddagen var det riktigt bra väder. Så det blev skogen även i dag.

Visst är det vackert ute nu:

Och här är anledningen till att dom plogar i skogen! Synd att det inte går att förmedla lukt för det luktar så gott om nynedtagna träd:

Efter lunchen blev det lite tränat igen. Båda killarna fick ett ”pass” på nyckelpigan. Elton än så länge bara att komma upp på den och balansera medan Király ska stå på händer. Det får ni ingen film på idag men nu vet jag i alla fall vad jag gör för fel. Måste bli bättre på att belöna när han har vikten på frambenen!!

Däremot kommer här ett klipp på vår target-träning för dom som är intresserade, även idag har vi en hejarklack i form av Elton i bakgrunden. Än så länge är det bara att Király ska dit och trampa med tassen på targeten men ska börja lägga in att han ska stannna där också.

Targetträning 2010-12-09

Erica hade ju en fundering i kommentaren till förra inlägget angående det här med bakdelskontroll. Där har vi ju använt oss av klossen och Király är riktigt duktig på att flytta baken. Vårt problem har varit att få stadgan men nu med det omvända lockandet har vi börjat få till även det. Körde ett pass idag och filmade, fick till hyfsad både stadga och bakbensförflyttningarna men vi jobbar vidare  :jump:

Klossträning 2010-12-09

6 reaktioner till “Bilder och mer film”

  1. Skulle vara kanon med förklaring till filmen :D varför det är bra och vad man kan ha det till och sen gärna hur du får han att fatta, hur du börjar och går vidare..
    Jag måste verkligen gå en kurs!! :D
    Sulle vilja lära Zazza att ta tassen över huvudet typ blyg. Men hur gör jag!!!
    Ku att se filmerna iaf.. :)
    kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.