web analytics

Härlig hunddag

I lördags var vi i Kosta på julmarknad. Den var ganska liten och inget ”extra” direkt men vi passade på att handla lite på outleten och i lampaffären när vi ändå var där :yes:

Kvällen tillbringade vi hos L och Izak. Supergod mat och en trevlig kväll var det även om vi får dela på hundarna.

I går åkte jag och Király till Hässleholm och träffade Királys mamma, syster, pappa och farfar – rena släktträffen :inlove:

Började med ett träningspass på en plogad parkering. Király var riktigt duktig, körde ”springa till externbelöning med störning” där Sara och Cathrin var störningen. Sen blev det ett ”lek-pass” med störning och då var det Cathrin och Cocos som snällt ställde upp så vi både skulle få människa och hund. Efter det fick vi lite tips om hur vi ska komma vidare med hopp-stå och med fotgåendet. Med andra ord en mycket givande träning som vanligt tillsammans med Sara :-*

När alla tränat klart åkte vi (jag och Martina, Királys uppfödare) med Sara hem och hon bjöd på en god fisksoppa till lunch. Sen gick vi en promenad med hundarna och Király kom äntligen på att syrran Bibi var riktigt rolig att busa med. Farfar Zappa var också med och lekte och sprang med sina barnbarn medan pappa Stimm, mamma Csilla och tant Troja mer gick på en ”vanlig” promenad :-P

Sara tog en hel del fina kort som vanligt och dom hittar ni HÄR men det här superfina kortet på syskonen kan jag inte låta bli att sätta in här:

Bátor-Király (otroligt lik sin far) och Boldog-Bibi (otroligt lik sin mor) drygt 5 mån gamla

Efter det blev det fika och kanongoda hemmagjorda (även degen) pumipepparkakor! Sen blev det till att jobba ett tag då både Stimm och Zappa fick massage medan Sara satte saxen i Király med ett, som vanligt, strålande resultat! Det är jag som står bakom kameran då han ställde sig bättre för Sara :inlove: :

Kom inte iväg från Sara förrän straxt efter sex och var hemma straxt efter åtta. Då hade världens bästa man middag klar – uppskattat av både mig och Király :heart:

6 reaktioner till “Härlig hunddag”

  1. Såna söta syskon! Vilken härlig dag ni verkar ha haft! Själv är jag ju dålig på att komma igång med träningen. Lite tufft har det varit att börja jobba samtidigt som julstöket kräver sin tid, men snart så!

  2. Tack för en kanon trevlig dag alltid lika kul att se vilka framsteg ni gör du och Kungen :inlove: och tack för massagen säger grabbarna som sov mycket sött efteråt :-D

  3. En härlig dag med släkten ;-) Han ser fin ut den lille, tycker jag, men vad vet väl jag om hur en pumi ska se ut :-))
    Ha en bra vecka
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.