web analytics

Sele på valp eller inte!?

Det har varit dimmig några dagar och slipper man bara köra bil i eländet är det helt ok, naturen blir så vacker:

140205

Däremot är skaren som blir vid denna väderlek inte så rolig för hundarna att springa i men himla rolig att ”åla på” tycker Hojt:

140204_0

Mitt finaste hjärta som betyder så mycket för mig:

140204_3

Lite extra funderar jag nog sedan hans syster skadade sig och nu tyvärr inte finns mer… En sak som är helt säkert är att jag kommer att ha sele på lilla Luna när hon kommer! Varför undra ni kanske? Läs här: http://www.sarastassar.se/?p=5487

Och självklart har jag skaffat en valpsele från Merny som hon kommer att kunna ha en stor del av sin uppväxt då den är ställbar över allt, och billig dessutom! Sen blev det ett superfint, och extra långt, koppel och ett lite halsband också bara för att hon är värd det :-D

bild

I tisdag var jag ner till Linnefors och kunde inte låta bli att ta en sväng på gamla klubben…

140204_2

140204_1

Så rofyllt och härligt där nere, saknar det verkligen!

 

2 reaktioner till “Sele på valp eller inte!?”

  1. Jag läste Saras berättelse om Hajja och hennes olycka, så sorgligt. Förstår verkligen varför du vill ha sele till Luna. Jag tror jag ska ha det till nästa valp, vilket förhoppningsvis inte blir på länge än. Jag var mycket mer försiktig med Lydia som valp än jag var med Totti efter att ha hört om flera valpar som fått skelettskador av olyckor eller våldsam lek. Ibland blir jag lite illa till mods när jag ser små knattevalpar leka vilda lekar med betydligt större och tyngre hundar. En olycka händer så lätt och de små knubbisarna är inte så oömma som de kan verka.

    1. Jag håller helt med dig, förstår inte varför valpar ska få leka med vuxna hundar (bortsett från dom i egna flocken då) över huvud taget?!
      Valpar i samma storlek och viktklass är en sak men inget annat då det är så svårt att hinna med när hundar lekar och olyckan kan snabbt vara framme…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.