web analytics

Träning och valpar

Fick till bra träning i helgen där jag både fick några moment filmade så jag kan se hur det ser ut och många tips och bra diskussioner efteråt!
Både sittande under gång och ”promenarandet” och inkallningen från rutan såg mycket bättre ut än vad jag trodde ;-) härligt att vi är på rätt väg!

Igår var jag och hälsade på Helena på kennel Chase Me igen och vi pratade massor och fotade valpar. Jag har inte hunnit gå igenom alla bilderna ännu men uppställningsbilderna på de två tjejerna valet står i mellan kan ni få njuta av:

Först tik 2:

140203_tik2_1

140203_tik2_2

Och så tik 3:

140203_tik3_1

140203_tik3_2

På lördag åker vi upp både Jerker och jag och då kommer det att bestämmas vilken av dessa två godingar som kommer att heta Luna och flytta till Emmaboda! Då kommer även Impes och mamma Shirleys uppfödare Åsa från kennel Swaara dit, ska bli jätteroligt att träffa henne och höra vad hon tycker om valparna.

 

4 reaktioner till “Träning och valpar”

  1. De är fina båda två! Personligen gillar jag nog tik 2, hon är lite mörkare i ansiktet. Det kanske ändrar sig, vad vet jag om whippet? Men ni ska ju gilla individen också!
    Lycka till med valet, förstår att dagarna går lite långsamt nu :)

    1. Ja dom kommer att ljusna, frågan är hur mycket som blir kvar över huvud taget :-)

      Mmm nu sniglar sig tiden fram, tur jag har en hel del bokat just nu ;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.