web analytics

Vilken härlig dag

Först var jag och Hojt på vår lägrekurs där det var lydnad på schemat idag, och då inte EBKs plan är skottad fick det bli ridhusträning.

Provade ett nytt upplägg på uppvärmning och det visade sig vara precis vad Hojt behövde så vi fick till bra träning HELA passet, även direkt i början. Och dessutom kom vi fram till att Hojt behöver någon form av ”ritual” inför många av momenten så nu är det bara hem och träna på det :-D

Efter kursen åkte vi, ja Jerker fick faktiskt åka med den här gången ;-) , upp till kennel Chase Me och tittade på valparna! Åsa, Impes och mamma Shirleys uppfödare, var också där och att se henne ställa upp en hund är så fascinerande. Hon är otroligt duktig och har verkligen en blick för whippetar så jag lärde mig en hel del om vad man ska titta på för detaljer.

Jerker började med att lägga sig på golvet och det tog inte många sekunder förrän det såg ut så här:

140208_1

140208_2

Det är verkligen ett superhärligt gäng valpar!!

Dessutom blev det bestämt vem som ska flytta hem till oss och heta Chase Me Luna:

140208_4

Här är det Åsa som hur enkelt som helst fått Luna att stå snyggt <3

Och här är tyvärr en ganska dålig bild på Luna och fina mamma Shirley, men jag tycker den är så söt så ni får se den ändå:

140208_3

4 reaktioner till “Vilken härlig dag”

  1. Ritualer innan momenten är superbra! Det gäller ”bara” att komma i håg dem. Dessutom kan jag tipsa om att det är bra att ha samma ritual oavsett vilken hund man tränar ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.