web analytics

Rolig helg

Vi har verkligen haft en supertrevlig helg här i Örebro. Ja vi är fortfarande kvar på brukshundklubben, vi tyckte det var skönast att koppla av i kväll och åka hem i morgon :)

I fredags tog vi en paus från Collie-SM och åkte in till centrum av Örebro där de har något som heter Open Art. Vi gick en runda med hundarna och såg en hel del ”roliga” saker:

Bland annat var det 12 sådana här ”utposterade” på olika platser men vi såg inte alla:

Sen var det ett antal annorlunda saker i (och vid) vattnet runt Slottet:

Sen låg denna skapelse på Stortorget:

Och följande saker hittade vi på Köpmangatan:

Väl tillbaks på klubben var det invigning, rallylydnad, medlemsmöte och kvällen avslutades med ett samkväm där vi hamnade med trevligt folk så kvällen gick ruskigt fort.

Lördagen ägnades åt bruks- och agilitytävlingar och avslutades med SM-middag. Även här hamnade vi med trevligt folk och hade en kanonkväll! I dag har utställningen och lydnaden gått av stapeln. I det stora hela ett jättetrevligt arrangemang av lokalområdet och vi har verkligen haft en toppenhelg – tack!

Tänkte inte skriva några resultat då jag långt ifrån har alla men måste ändå nämna att collieklubbens Appellmästare i år fick över 300 poäng och årets Bruksmästare debuterade i elitspår med 511 poäng trots att det avstod stegen. STORT STORT GRATTIS till Anders och Silver (Appellmästare) och Erica och Spader (Bruksmästare) ni är bara SÅ bra :heart: :rose:

3 reaktioner till “Rolig helg”

  1. Tack för en MYCKET trevlig helg.
    Nu ser vi till att det blir av att ses lite längre fram, eller hur????
    KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.