web analytics
Vardagen

Rolig helg

Vi har verkligen haft en supertrevlig helg här i Örebro. Ja vi är fortfarande kvar på brukshundklubben, vi tyckte det var skönast att koppla av i kväll och åka hem i morgon smile

I fredags tog vi en paus från Collie-SM och åkte in till centrum av Örebro där de har något som heter Open Art. Vi gick en runda med hundarna och såg en hel del ”roliga” saker:

Bland annat var det 12 sådana här ”utposterade” på olika platser men vi såg inte alla:

Sen var det ett antal annorlunda saker i (och vid) vattnet runt Slottet:

Sen låg denna skapelse på Stortorget:

Och följande saker hittade vi på Köpmangatan:

Väl tillbaks på klubben var det invigning, rallylydnad, medlemsmöte och kvällen avslutades med ett samkväm där vi hamnade med trevligt folk så kvällen gick ruskigt fort.

Lördagen ägnades åt bruks- och agilitytävlingar och avslutades med SM-middag. Även här hamnade vi med trevligt folk och hade en kanonkväll! I dag har utställningen och lydnaden gått av stapeln. I det stora hela ett jättetrevligt arrangemang av lokalområdet och vi har verkligen haft en toppenhelg – tack!

Tänkte inte skriva några resultat då jag långt ifrån har alla men måste ändå nämna att collieklubbens Appellmästare i år fick över 300 poäng och årets Bruksmästare debuterade i elitspår med 511 poäng trots att det avstod stegen. STORT STORT GRATTIS till Anders och Silver (Appellmästare) och Erica och Spader (Bruksmästare) ni är bara SÅ bra :heart: :rose:

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.