Vilken start på semestern…..

Det är bara att konstatera att det inte är nyttigt att jobba 14 dagar i sträck utan något ledigt alls, plus lite extra övertid både här och där Pissed Off .

Vi gav oss iväg på vår semestertripp till Örebro i går och fick kaffepaus i Vadstena hos snälla Eva och Királys bror Kenszo. Hon hade varit så gullig att hon bakat LCHF-bakelser till kaffet – kanongoda Yes .

Det var tur Eva klippt Kenszo kort precis för annars hade i alla fall inte vi sett skillnad på dessa två tvillingar:

Kenszo är precis lika söt och fin som vår Király:

 Impe var också med och hittade självklart något att tugga på (förlåt Eva Heh ):

Efter kaffet och en trevlig pratstund gick vi en sväng med hundarna och passade på att passera Morrhårets AB. En jättetrevlig hundaffär med så många fina egengjorda halsband. Vi ville ha ett fint till Impe och medan vi provade det ena efter det andra satt Jerker på huk och när han sedan reste sig för att titta lite mer själv så svimmade han!! Riktigt obehagligt och tur att Eva var med som kunde kolla att det inte var något allvarligt. Efter en stunds vila på golvet och ett glas vatten var han ok igen. Troligen berodde det hela på att han jobbat för mycket och det första han gjorde när han blev ledig var att sätta sig i en bil och åka långt. Blodtrycket var nog bara i höjd med knäna.

När vi väl kom till Örebro BK hade han piggad på sig och efter att förtältet var uppe och vi ätit middag med lite vin så mådde han riktigt bra igen – skönt!

Nu sitter jag i förtältet med en sovande pumi under bordet medan Jerker och Impe är uppe i Kilsbergen och kollar spår och sökruta inför på lördag. Ska straxt sätta igång med att ställa upp Hundkänslans tält inför helgens masserande av hundar på Collie SM – Välkomna!

Eva

Ja, det blev en spännande statspromenadWink Så skönt att Jerker kom till sans snabbt och mådde bra sen smile
Mycket trevligt att ni stannade till och ni är alltid välkomna tillbakssmile

Maria

Ja det är två söta pojkar.. Små och naggande goda. Tur ”syster” Eva var med då Jerker dök Wink Hoppas nu att han mår bättre och ni hittade fina halsband till pojkarna laugh Maarika ha mycket fina saker och hennes koppel är med kanon. Ha nu en skön semester.

Britt-Marie

Sån tur att Jerker hämtade sig.
Hade varit kul att komma och titta på alla fina collies (och pumis och whippetar) nr vi ändå är så nära på söndag, men jag misstänker att jag är alldeles slut vid lunchtid på söndag efter att ha visat Lydia i ringen och stigit upp mitt i natten för att vara i Köping halv åtta. Hoppas ni får en riktigt givande helg på alla sätt.

Maria, Zazza & Kiwi

JAha.. var det därför han svimmade, trodde först du hade handlat för dyrt koppel till Impe.. ;D ;D
Nää men sånt där är obehagligt.. Skönt att han snart blev piggare igen!!
Och tur det inte hände när ni körde bil!

Hoppas det får det bra! Kram

Erica

Det ser ut som om Impe och Silver delar passionen för Foppa-tofflor …
Det var SÅÅÅÅÅÅ roligt att äntligen träffas igår, och nu kan vi slita på varandra i flera dagar!
Kram

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.