web analytics

Om att ha fyra hundar.

Det finns både för och nackdelar med att ha många (ja jag tycker fyra är många :-D ) hundar och jag säger bara: tur vi är två (:yes:) !

Att promenera med alla fyra, varav en på 4 månader, kräver att man har en positiv inställning och är på ett väldigt bra humör (:crazy:)

Så här såg det ut efter en stunds gående vid den lilla sjön i Joelskogen i Nybro, Embla lyckades trassla in sig ett antal gånger. Framför allt när hon fick ”springfnatt” efter, det frivilliga, badet i sjön…. Så personligen tycker jag det är skönt att vi är två och kan dela på dom eller gå båda två tillsammans, i alla fall så länge Embla är liten :heart:

Samtidigt är det härligt att se att Embla och Turan nu kommit igång med att leka och har mycket skoj ihop. Mest ute och helst med en leksak, den här bollen köpte jag för att tag sedan på Csigora och den uppskattar tjejerna lika mycket som jag gör. Jag använder den som kastbelöning då det är ett bra handtag, bara en rem ingen ögla, till framför allt Luna som älskar den typen av bollar. Men som synes fungerar den även utmärkt som leksak till två whippettöser :inlove:

Efter en leksväng njuter dom på altanen, var och en på sitt vis:

Det är också roligt att ha fått ett matvrak till i familjen, nu har Luna fått konkurrens om att få en bananbit på mornarna:

En annan fördel med att ha fyra är att trots att två av dom mår dåligt så har Turan ändå någon att leka och busa med. Sen får Turan även hänga med på sin mammas rehab då det är bra rörelser även för henne, framför allt kavalettigåendet. Nu är det egentligen lite för lågt för Turan men Raya ska inte ha högre just nu så då får det bli så, bättre än inget tänker jag:

Raya får även stå på balansbollen en del och där ser man verkligen hur olika hon belastar sina ben:

Vilket gör det enkelt att påverka henne att använda alla benen, tur hon i dom här lägena aldrig säger nej till godis :-D

Sen ska det bli himla roligt nästa år när vi förhoppningsvis får en tjej till att träna och tävla med. Jag avslutar med en skrytbild på Turan vars championattavla för hennes SE LCCH kom igår :inlove: :heart:

6 reaktioner till “Om att ha fyra hundar.”

 1. Ja, det är för-och nackdelar med allt. Antalet hundar är inte självklart. Det beror på så mycket yttre faktorer hur bra det går. Ålder och fysiska begränsningar ställer till det i många lägen. Två känns nog som det som passar oss bäst, men som det är nu blir Strix fortsatt ensamhund, och det går ju också bra.
  Hoppas flickorna kryar på sig och att vi kan ses snart.

  1. Ja jag kan tänka mig det, vi försöker ta två var för det mest (:yes:). Eller om en tar Embla och en de andra tre, fungerar nästan bäst :-D

 2. Raya och Turan ser så lidande ut på den här bilden. De ser verkligen inte ut att gilla att gå ut med småbarn 😆

  Så kul att Embla och Turan nu verkar ha funnit varandra!

  Banan???!!! 😲😲😲

  Grattis till championatet, Turan! 🎉💝

  1. Ja dom tycker inte alls om att Embla ”tar för sig” och stökar till promenaderna, men dom vänjer sig så sakteliga.

   Ja banan är ett måste på mornarna hälsar Luna och Embla (:yes:)

   Tack :heart:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.