Hojts fantastiska 2013

hojt2014

Idag fyller Hojt och hans fina syskon i Akinnaz H-kull två år och jag sitter här och tänker tillbaka på vilket otroligt år vi har haft tillsammans!

Vår utveckling inom både lydnad och spår har i år tagit flera kliv åt rätt håll och i slutet på juni vågade jag mig ut i lydnadsklass 1. Det var en kvällstävling och vi höll ihop fint båda två och fick vårt förstapris och vann klassen!

I början på september var det dags för appellen och även där lyckades vi prestera och fick uppflyttningspoäng och kom tvåa bland väldigt många duktiga ekipage. Vi fortsatte brukskarriären i slutet på september genom att vinna KlubbMästerskapet i bruks på Emmaboda BK.

Mina högst personliga mål med Hojt för 2013 var att bli uppflyttad ur appellspåret, ta förstapris i lydnadsklass 1 och 2 och detta hellst på första försöket.
Då två av tre mål var uppnådda ville jag ju såklart klara även det tredje också, men när vi gick ut i tvåan i början på november var jag osäker på om vi verkligen skulle lyckats då jag tyckte vi var lite för dåligt tränade. Men både Hojt och jag gjorde verkligen vårt bästa och vi fick ihop fina 171 poäng i lydnadsklass 2 och vann klassen!

Nu blev detta ett riktigt skrytinlägg men jag är så himla glad för min fina, duktiga Hojt som alltid hänger med på allt jag föreslår och dessutom alltid försöker göra sitt bästa Heart

Sara

Klart du ska skryta elle egentligen det är ju bara fakta ! Ni är så otroligt bra tillsammans du och Hojt och jag ser fram emot att följa er <3

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.