web analytics

Härlig, aktiv ledighet men en lugn jul!

Det finns en stor fördel med julen och det är att andra också är lediga så det har blivit några dagar med mycket bra träning  :jump:
I söndags var det först inomhusträning i Tingsryd, den gick sådär… Hojt gillar inte hunden som han blev biten av och vill helst inte se honom, och det är ju lite svårt när man är i en hall sådär. Det går ju ut över vår träning men då vi har sju gånger kvar så ska vi nog få ordning på det också tillslut!

Efter träningen åkte jag och Ulrika till Tingsryds BK och körde uppletande. Det var evigheter sedan jag körde det med Hojt och med tanke på det så var han väldigt duktig. Lite mycket spring utan att ha näsa påslagen vissa bitar men överlag bättre än vad jag trodde det skulle vara efter så långt uppehåll.

bild 7

bild 4

I måndags blev det spår igen, den här gången mestadels på vanlig vall. En kilometer och fyra apporter, och med ett påsläpp. Påsläppet gick sådär, bara att träna vidare… Resten av spåret tycker jag han löste riktigt bra då det var en del klurigheter såsom återgångar, spetsvinklar, ormbon, trappor och dessutom en hund som sprungit i spåret! Nöjd med träningen och fick med mig bra tips för vidare utveckling av Hojts kapacitet – tack vännen :heart:

Julen innebär för mig och Jerker att vi får några extra lediga dagar tillsammans och det är så skönt. Inga måsten, inga dyra presenter, inga krav på att det ska vara på ett visst sätt. Vi tar dagen som den kommer och gör det vi känner för, läser, myser, tränar hund och går långpromenader tillexempel:

131224_1

Önskar er alla en lugn och trevlig fortsättning på julen, allt efter era egna önskemål :hugright:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.