web analytics

Förmiddagsträning

Då det skulle bli varmt idag var vi ute hyfsat tidigt i morse och lade ett grusspår till Hojt. Tort och varmt men han klarade det riktigt ok :yes: Sen åkte vi till klubben där det som tur är finns skugga på övre planen där bland annat agilityhindren finns!!

Impe och Király fick träna hopp med mjuka svängar och med tajta svängar. Båda klarade det riktigt bra utifrån sin nivå men det var bara Kiralys svängar som fastnade på kort:

130518_kiraly

Impe och husse började lite lugnt med rakt fram innan de lade på först en mjuk sväng och sen även en riktigt tajt! När husse gör rätt så gör även Impe rätt ;-)

130518_impe1

130518_impe2

Sen blev det slalom-träning med hönsnät för Impe och gunga-träning för Király. Idag tog jag bara emot gungan efter några centimeter och jag tyckte inte att farten minskade alls vilket är skönt. Men jag kör nog så här några pass till innan jag tar emot ännu längre ner:

130518_kiraly_gunga

Avslutningsvis fick Hojt leka lite och träna liiiite lydnad:

130518_hojt1

130518_hojt2

Lite ff, ettans apportering och appell-apporteringen blev det. Ettans apportering sitter bra nu medans hans gripande när han ska hämta den fortfarande lämna lite övrigt att önska:

130518_hojt3

Sen åkte vi hem, åt lunch och fick sedan fikasällskap av moster och morbror! Efter det snickrar Jerker på ”planket” vi har på ena sidan som ska få ”planker” på båda sidor. Svårt att försklara men bild kommer när det är klart :-))

4 reaktioner till “Förmiddagsträning”

    1. Ja så hunden inte ska kunna gå fel! Ska se om jag kommer ihåg att ta ett kort i kväll så får du se :-))

      Ingen åska här än så länge…

  1. Visst är det härligt att sommaren är här och man kan träna utan flera lager kläder och vantar.
    Härliga bilder.
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.