Älskar

våren då det blir ljusare, varmare och alla träd och blommor slår ut!
Även om jag i år verkar ha fått en vår?deppretion som gör allt lite jobbigt just nu så försöker jag ändå njuta av allt som händer ute i naturen. För att inte tala om det här att man kan vara ute och träna hund utan att bylta på sig massa kläder Yes

Tog kameran och gick ut och förevigade lite av det vi har i trädgården. Inte för att vi har så mycket men syrran ser till att det i alla fall finns vårlökar som kommer upp:

narsisser

Dom här är visst nyplanterade för året och har precis börjat slå ut – någon form av botanisk tulpan tror jag det ska vara:

tulpaner

Vårt körsbärsträd står i full blom och är hur vackert som helst:

korsbarstradet1

korsbarstradet2

Sen förstår jag inte varför jag envisas med att försöka utrota maskrosorna i vår gräsmatta när det ser ut så här på andra sidan staketet Wink

maskrosor

Helén

Snygga tulpaner!! Tur du har en intresserad syrra Wink

Det där maskroslandet var väl inget, prova att bo granne med en åker. Vi har gett upp Yes

Hoppas du känner dig gladare snart!

Britt-Marie

Visst är det en underbar tid, samtidigt som energireserverna är på väg att ta slut efter den långa vintern. Hoppas du snart känner dig pigg och glad på alla sätt!
Kram

nmp

Vad häftig tulpanen ser ut! (Den heter Tulipa whittallii (eller möjligen Tulipa orphanidea ’Whittallii’) och kallas tydligen ibland smyrnatulpan på svenska. Får se om jag kanske orkar gå över imorgon och beundra den även om jag inte kan göra något i trädgården.

Körsbärsträdet är verkligen jättefint!

Era grannar verkar odla maskrosor i sitt trädgårdsland smile

antje

Hade också en depp tidigare i våras då allting kändes meningslöst och energin var på -0. Fast om man tillåter sig att vara låg ett tag och inte så att säga kämpa emot så brukar det vända.
Fina bilder smile

Ha dé

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.