Nyckelpigan

Alltså, vi flyttade söder ut och trodde det skulle vara mindre snö och kallt här nere, men vad vi bedrog oss….. Vi har ungefär 4-5 dm snö och pumipälsar är inte riktigt optimala snöpälsar direkt Devil

Fast hundarna njuter och om det bara låter bli att komma mer hela tiden så njuter jag med smile

I måndags fick vi klart med värmen i entrégolvet – så himla skönt nu när allt är snöigt och blir blött när man tar in det. Jag använder i och för sig tvättstugan (som också har värmegolv) till hundarna när vi kommer in men allt annat är ju också blött. 

Tränar gör vi mest inne nu även om det har blivit ett par pass i carporten när Jerker har haft bilen. Idag blev det ett ”trix-pass” och jag har börjat försöka få honom att härma sin far, Akinnaz Tok Stimm, genom att stå på händer. Jag använder en nyckelpiga från IKEAs barnavdelning till detta, en helt perfekt sak! Det var andra gången i dag och jag tycker han är superduktig och vi har faktiskt kommit en bit på väg, även om vi är långt från målet så syns det i alla fall i fjärran!

Jag filmade idag för att se själv hur det ser ut och visst missar jag tajmingen i bland men han har så härlig attityd till det här med att träna att det inte verkar göra så mycket In Love

Är det någon som vill se den så finns den här:

http://www.tripora.se/bilder/filmer/101208_sta_pa_hander.wmv

”Kan vi inte hitta på något” ser han ut att säga – mattes Heart

Maria, Zazza & Kiwi

Ha ha… Nu funkade det… Sååå himla söt han är när han ska ha upp rumpan där.. laugh
Hur kan du hålla dej för skratt, det rä nog mitt problem, för de är ju så söta när de testar.. <3 Så himla kul att se.. laugh
kram kram

Erica

WOW!!!!
Imponerad är vad jag blir! Vilken attityd. Och vad duktiga ni är båda två!!!
(Kanske, kansket jag skulle prova detta för att få till bättre bakdelskontroll på min gosse ?smile ). Ringer dig nån dag snart.
KRAM

Cissi

Filmen är på 32 Mb och är gjord i MovieMaker, ska gå att se från alla windowsmaskiner utan problem.
Hoppas ni får till det!
kram

Maria, Zazza & Kiwi

jag kan inte heller se filmen… sad Mitt internet är väl inte tillräckligt snabbt antar jag.. Skit med..
Duktiga ni är som träna mkt.. jag skulle med börja med en massa trix så de får tänka lite.. Ska fundera lite på det.. är inte så bra på det själv.. men men..
härligt med golvvärme i entren med.. smile
kram

Anna

Började och skulle se filmen i mobilen, men det skulle ta 90 min att ladda ner den dit smile så jag kollar inne sen. Så himla kul med träningsfilmer, måste kolla om jag kan få igång filmningen på min lilla kamera.

Sara

Nä all den där snön, om det bara kunde bli liiiite kallare så att det inte blir snöbollar i alla fall.
Jätte kul med film blir så glad han jobbar ju på kanon fint och du med kanske beror på den fina hejjarklacken som låter i bakgrunden?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.