web analytics

Nu jäklar!

Helgen som var gick i agilityns tecken då Emmaboda BK har haft sin årliga tävling och vi båda har varit funktionärer.

ag_tavling2013_1
Fotograf: Anna Hellborg

Efter en sådan helg är det både skönt och lyxigt att ha en ledig måndag där man kan fokusera på sina egna hundar. Det blev spår i det härliga vädret, och då jag var ute hyfsat tidigt fanns det många fina naturupplevelser! Bland annat all spindelväv som glittrade i solen:

130925_3

Sen såg jag även ett rådjur på nära håll och passade såklart på att använda det färska viltspåret som förledning i Hojts spår. Trodde nog han skulle reagera en del då det var så pass nygjort men nej då han spårade mitt spår så fint så :inlove:

Efter att hundarna fått sitt så var det min tur, både frissan och ett besök i Flykthallen blev det! Nu jäklar tänkte jag äntligen ta tag i min egna träning igen och då dom skaffat nya maskiner med hydralvikter som fungerar åt båda hållen passade jag på att prova dom. Känns som det nog kan vara bra redskap för mig så nu ska jag försöka komma iväg två gånger i veckan:

130925_2

I går var vår ”trädgårdsmästare” här och beskar plommonträdet:

130925_1

Det är verkligen en vinn-vinn-situation att syrran gillar, och vill, hålla på i en trädgård och att vi har en trädgård som behöver bli ompysslad. Jag kan ju inte säga att jag är superroad av trädgårdsarbete direkt – härligt att ha en trädgård men skulle jag ta hand om den själv skulle den bara bestå av gräsmatta ;-)

Idag ska först hundarna få sitt sen ska jag sätta mig och plugga avelsrådsfrågor!

 

2 reaktioner till “Nu jäklar!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.