web analytics

Så olika det kan vara

Folk är en ständig källa till förundran – vissa är hur goa och fantastiska som helst medan andra lägger sig i och försöker styra hur andra gör och lever sina liv. I vissa fall är det säkert välment men jag tror att alla vuxna människor helst vill styra sina egna liv, även om man ibland kan undra hur andra tänker och då kan man fråga men gärna då på ett positivt sätt :-) Men att försöka styra vad folk man knappt känner gör tycker jag aldrig är ok :no:

Jag har bestämt mig för att bara försöka bry mig om de goa, fantastiska människorna som finns – bland annat en av mina fantastiska träningskamrater som kom med uppflyttningspresent till mig och Hojt senast vi tränade:

uppflyttningspresent

Egen honung, egengjord körsbärslikör (har smakat och den är supergod!), ett nytt vin som ska passa bra till vilt, lite skumpa och en påse godis till Hojt! MEGASTORT TACK Birgitta, jag blev jätteglad :heart: :heart:

 

6 reaktioner till “Så olika det kan vara”

 1. Det florerar ett citat på FB som säger ungefär att ”jag har inte tid att störa mig på dem som inte gillar mig, eftersom jag är upptagen med att tycka om dem som bryr sig om mig.” Det anser jag är en mycket klok inställning!
  Det är svårt att leva efter, då man gärna tar åt sig lite för mycket av vissa saker ibland. Men med träning så lär vi oss så småningom att bortse från märkliga kommentarer och annat.

  Härligt att du kommer igång med träningen av din egen kropp. Jag kan av egen erfarenhet meddela att det är så underbart skönt när man väl kommit in i det.

  Kramar

  1. Det var ett bra uttryck!! Ska verkligen försöka leva så :yes:

   Ja jag ska försöka hålla i detta nu, så småningom hoppas jag det kommer att bli en naturlig del av mitt liv ;-)
   Kram

  1. Ja jag blev verkligen jätteglad!!

   Ja jag tror det, ömmar men värker inte men vi har inte lagt om det ännu, ska göra det innan vi går och lägger oss…..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.