web analytics

Folk alltså….

Träningstävlingen i torsdags gick väl sådär kan man säga :-?
Inte någon av våra bättre, men det vara bara framförgåendet som var helt katastrofalt, i resten fanns det i alla fall vissa ljusglimtar… Får ”skylla” på att vi inte tränat lydnad ordentligt på flera veckor och att han blev lite upprörd precis när vi skulle gå in i ridhuset ;-)

I går bjöd Emmaboda Brukshundklubb alla medlemmar, som på olika sätt har engagerat sig mycket i klubben under året, på middag på Amigo. Det var riktigt trevligt fram till på slutet då det uppstod en sak som blev väldigt märklig med tanke på att alla som var där verkligen hade engagerat sig mycket i föreningen just i år :eek:
Den saken tillsammans med lite annat gör nog att det blir byte av huvudklubb för mig nästa gång det är dags att betala, trist :-(  Men det ska faktiskt vara roligt, givande och trevligt att engagera sig i en förening!

 

På dagens träning blev det lite svårare spår på kort, kort gräs, grus och asfalt.
Fluff som fick börja fick nog det spår med mest skiftande underlag och han skötte sig mycket bra :yes:

Hojt fick mest kort gräs med några grusvägsövergångar men med troligen mycket förledningar då det var i ”Flygtparken” där det går mycket folk och hundar. Gässen i dammen var också en stor störning tyckte Hojt men han spårade bra och hittade alla apporter utom en, även om jag fick stoppa honom på ett par så han verkligen letade reda på dom… Trots allt var jag riktigt nöjd med honom men den närmaste träningen kommer att läggas på dolda apporter så han lär sig leta reda på dom när han känner dom även om han inte ser dom!!

Men dagens absolut snyggaste spårarbete bjöd såklart Utzzi på, kort, kort gräs och hårda underlag är verkligen hennes underlag :inlove:

131214_utzzi

 

4 reaktioner till “Folk alltså….”

  1. Ungefär som när man är på möte och alla som är där blir utskällda för att det inte kom fler… :-X

    Gäss är verkligen svårt! Vi har några i kanten på åkern. Bruno bryr sig inte om dem i vanliga fall, men när han spårar är de väldigt störande ;) Kan ju bero på att jag gärna lägger spåret ganska nära dem… ;-)

    1. Nej det är svårt, alla borde engagera sig men får man ”skit” för att man inte gör just det någon annan tycker att man ska göra just där och då tappar man lusten :-((

      Ja då, i morgon bara träning på Söndagsträningen i bollhallen sen nya tag på nästa träningstävling i början på februari :yes:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.