Borta

Ja i går var jag ner till Vesslarps Veterinärklinik med Impe. Han har ju varit harklig ett tag och det har verkat som han haft något i halsen men när vi var till veterinären här i Emmaboda hittade dom ingenting utan han fick bara lite rimadyl. När han var precis lika dan efter den kuren bestämde vi oss för att åka till Vesslarp i stället och där konstaterades att hans tonsiller såg hemska ut. Han fick antibiotika men det hjälpa inte ordentligt så igår var vi alltså där igen och efter en koll i halsen beslutade vi att ta bort tonsillerna och det visade sig att dom var riktigt fula och den ena var till och med delad i två!?!

Så i går var det väldigt synd om Impe som var jättetrött hela dagen och inte fick någon mat Eek!  Men idag blev han jätteglad när han fick vanlig frukost även om den var uppblött i vatten ROTFL  Nu har han gått och lagt sig så helt pigg är han inte men det tar väl några dagar till innan han helt är sig själv igen!

Medan Impe opererades passade jag på att lägga ett spår till Hojt. Så praktisk med en veterinärklinik med egen skog som man får använda Yes  Jag valde att parti som var ganska risigt men även med en del fin mossa och Hojt spårade kanonbra! Inga problem med den nya. knöliga terrängen vilket kändes mycket bra inför framtiden! Att vi sen måste jobba ännu mer på pinnarnas värde vet jag ju redan, fast igår tog han första pinnen trots att den var helt dold så vi är nog på rätt väg i träningen!

131219_sparskog

 

cissi

Tack, Impe hälsar att nu när han får ordentligt med mat igen (ordentligt uppblött såklart) så ska han nog snabbt bli bra igen smile
Kram

Helens

Stackars Impe ❤️
Rufus hade ont i halsen i våras och fick tre olika kurer. Trots det så blev han bara sämre och Op var det enda.
Dagen efter Op var han pigg och som vanligt igen.
Hoppas Impe oxå kryar på sig snabbt ❤️

Antje

Bra att man är ”tjurig” så det blir rätt. Nu tycker jag gott att Impe ska krya på sig.
Han blir bara duktigare o duktigare brorsan Hojt Big Smile
Ha en sköön jul och ett spännande 2014!

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.