web analytics

Kanske inte så illa…

Jag är ju inte mycket för att ha massa växter och blommor men vissa gillar jag, bland annat Amaryllis! Och min mamma har just nu en som är helt fantastisk:

131211

 

Efter söndagens bakslag gällande spår och pinnmarkering har jag kört några pinnlet i veckan, det första gick inte speciellt bra men det andra gick betydligt bättre!

Idag var både vädret och underlaget gynnsammare än sist:

131212

Så idag blev det ett spår där tanke var att friska upp hans minne gällandes att använda nosen för att hitta fram.
Början var inte superbra direkt men det tog sig och på dom flesta ställen där han virrade lite tror jag det berodde på vilt. Men på ett ställe var det lite snö kvar här och där och även om jag inte gick i det så sprang han runt lite som om han letade fotsteg men efter en stund hittade han vart spåret gick. Om det berodde på att han slog på näsan eller om han bara slutade med vad det nu var han gjorde vet jag inte men till slutet kom vi 8-)

Det var inte så illa som jag trodde men det tar nog något/några spår till innan han helt är tillbaka i gammalt gott slag.

Nu blir det en lugn eftermiddag innan det är dags för årets sista träningstävling i kväll. Första gången i ridhus och vi har inte tränat lydnad ordentligt på några veckor så jag kommer att belöna en hel del. Men ändå är det nyttigt att gå med kommendering och under tävlingslika förhållanden :yes:

2 reaktioner till “Kanske inte så illa…”

  1. Den amaryllisen var verkligen snygg! Någon gång, när vi inte har katter, ska jag också ha fina blommor i fönstren.

    Rackarns vad Hojt lär sig snabbt! Det borde inte vara några problem att vara i eliten till sommaren ;) Förutsatt att han lär sig rätt saker… ;-) laugh :heart:

    1. Ja men precis, det var ju det där med rätt saker ;-)
      Men även om vi inte är i elit nästa år så kanske det blir året efter… eller året efter det 8-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.