7 månadersrapport

Jaha så börjar det närma sig Kungens 7 månaders dag (fredag) och en rapport till uppfödaren om hur det går med utvecklingen Dog
Nu är han uppe i 8,9 kg men mäter fortfarande 39,5 cm över marken – inte så stor men en helt fantastisk liten hund In Love

I söndags togs dessa fina kort på honom = Bátor-Király

Lägger också in ett kanonfint kort på fotografen Sara och Királys pappa Akinnaz Tok Stimm Heart

Vår träning går framåt och efter helgens genomkörare fick jag en massa ny energi.
Just nu prioriterar jag: snabba lägganden även vid min sida, ingångar och vändningar på stället, Däck, stå, stadga i olika positioner och att komma i full fart till mig med saker!

Lägganden går bäst när han är mitt emot mig men börjar även fungerar i andra vinklar. Målet är ju att han ska lägga sig snabbt var jag än är.

Ingångarna börjar komma så smått medan vändningarna är något vi inte började med förrän i lördags så där har vi mycket att jobba på.

Däck är också relativt nytt så där har vi kommit till att han bjuder hakan i backen när jag säger Däck men bara någon sekund. Jag tänker försöka vara väldigt noga med detta moment så det får ta den tid det tar.

Stå är ett väldigt svårt moment för en liten 7 månaders med myror i benen Heh så ordet har vi inte riktigt fått kläm på men lite stadga börjar komma!

Senaste gångerna vi tränat att komma till mig med en sak har vi haft den superroliga gula bollen och det har gått kalasbra In Love  Full fart ut och full fart tillbaks till mig, än så länge har vi bara kört detta inne men snart ska vi nog ta ut det och prova hur det går.

Hoppas att snön snart är så pass borta att vi kan komma igång med spårandet igen. Ska väl ta och börja lite smått med uppletandet också.

Jerker och Elton tränade också lite i helgen. Deras fokus låg på att få Elton att vara tyst och fokusera. Gick bättre och bättre för varje pass även om ljudet alltid var med en stund i början. Ska se om jag inte kan klippa ihop en liten film på dom från i söndags så ni får se, återkommer med den senare.

Dagens tanke:
Vill man alltid ha eller tycker man alltid exakt samma sak eller förändras det över tid?

Cissi

Visst är det roligare att prata träning Erica High Five! dessutom tänker vi ganska lika i mångt och mycket Yes
kram och ha en trevlig helg sjäv!

Sanna ord Bettan Yes
Ha en härlig helg du med – kram

Tack B-M, ja jag tycker vi har fått en riktigt bra grund Big Smile Hoppas bara jag lyckas hålla igång vår träning på ett bra sätt så vi utvecklas åt rätt håll Fingers Crossed

Britt-Marie

Grattis till lille Kungen. Fantastiskt vad ni har kommit långt med tanke på hans ålder.
Angående dagens tanke så ska man inte vara sämre karl/fruntimmer än att man kan ändra sig, det vore ju väldigt stelbent annars.

Bettan

Oj vad tiden rullar på, han börjar bli stora grabben nu ju, stilig är han ju sen innan men det är ju Elton också förstås.
Att vända kappan efter vinden är en sak men att stå för sina åsikter en annan men som Erica sa, att ibland så kan åsikter ändras i takt med erfarenheten och ibland behöver man lite tid att tänka över saker o ting och då kanske man ahr en annan syn på saken.
Kram o ha en trevlig helg

Erica

Grattis på 7-månadersdagen!
Härligt att läsa om er träning. ÄNNU roligare att vi faktiskt har kunnat prata lite också!! Det får vi göra lite oftare (hur nu det ska hinnas med …).
Angående tanken så tror jag att det finns vissa saker man önskar lika hett och brinner för hela tiden, men att det samtidigt är många andra önskningar/åsikter som förändras i takt med att man själv ändrar sina erfarenheter.
Ha en trevlig helg! Kram

Cissi

Tack Eva Kiss

Ja Sara hans arbetslust är helt underbar – han ställer alltid upp In Love
Jag tror dig Yes

Tack Anna, ja helgen var helt super Yes

Sara

Grattis på 7 månadersdagen (i förskott) Király verkligen en underbar liten hund Kiss Jätte kul att träningen går så bra han har en härlig arbetslust den lilla!
Klart man måste ändra sig gällande vad man tycker och vill ha, bevisa mig motsattsnen så ändrar jag mig Wink

Cissi

Ewa: Ja tiden verkligen rusar iväg Big Smile
Király säger tack!
Kram

Maria: Precis, det var lite det som var meningen; att få folk att tänka efter. För visst är det både och, personligen tycker jag att vissa viktiga saker i livet ändras inte så mycket medan andra, mer vanliga saker, ändras oftare smile
Király tackar för garttiset!
kram

Maria, Zazza & Kiwi

Fina bilder och kul att läsa lite om er träning!

Åsikter kan både vara samma eller förändras. Med ny kunskap så kan den ju förändras.. jag vet själv med mej att ha ändrat åtsikt på flera saker, för jag fått en annan syn på det hela.. Rätt eller fel, strunt samma.. det är min åsikt iaf.. smile Så länge den inte skadar nån annan så!! smile
kram

Jönsöligan

Redan 7 månader?? Tiden går sannerligen fort..tycker inte det känns så länge sen han låg i soffan på vår altan och sov..och hans matte slörpade och smaskade kräftor Big Smile
Grattis lilla Király på 7-månaders-dagen Cake
Fina bilder..kul att er träning går framåt Yes

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.