Bilder på släkt och vänner del 1

Börjar med en bild på Bátor-Király flankerad av sin far (Akinnaz Tok Stimm) till höger och sin farfar (Akinnaz Nanook Zappa) till vänster.

Sen kommer några på bara Király och hans pappa Stimm:

Måste även få visa vilken härlig pappa Király har. Här sitter Stimm på en ca 1,60 meter hög stubbe och är både DUKTIG och SÖT In Love

Avslutar med ett par bilder på Királys bästa kompis Eifoszan Elton Heart

den sista fick även husse vara med på Kiss

Hade inte tänkt skriva så mycket idag men en tanke måste det bara bli och den här kan nog alla verkligen ta och fundera på en stund:

Dagens tanke:
Räcker det med ”hörsägen” och internet för att skaffa sig ett eget omdömme eller behöver man ”verkliga” upplevelser för det?

Anna

Jättefina bilder Kiss

Tanken ja: jag vill bilda mej en egen uppfattning, men det är lätt att lyssna på hörsägen *erkänner*, men jag försöker att lyssna och sortera hårt.

Cissi

Ni har rätt båda två, om man nu inte verkligen vet vilka värderingar personen som berättar det har. Dessutom måste man ju veta att man menar samma sak med våra värdeord, ett ”bra” för vissa betyder kanske inte ”bra” för mig.

Sara

Underbara bilder på våra duktiga små hundar smile Stimm tackar Jerker (även om han hade lite svårt att erkänna det just då..) för att han räddade hans liv när han höll på att trilla ned från höga höjder.
För mig räcker det inte med hörsägen jag vill alltid bilda mig en egen uppfattning om saker och ting innan jag kan ha en åsikt!

Erica

Fina bilder.
Angående tanken så tror jag att det många gånger är alldeles för enkelt att skaffa sig en åsikt om saker och ting på enbart hörsägen. Med internets genomslagskraft är det dessutom otroligt enkelt att skaffa sig många åsikter. MEN!!! Det är först när man har egna ”verkliga” upplevelser som man får klart för sig om åsikterna är något värda, om du förstår hur jag menar.
KRAM

Bettan

Jättefina bilder på alla vovvarna.
Nä, det är nog bättre att skaffa sig en egen uppfattning om saker o ting än o tro på allt som är ”sant”
Ha nu en bra vecka o träna vackert smile

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.