web analytics

Vad tiden går

Just nu är det ett år och några timmar sedan vi fick veta att Luna var född hos kennel Chase Me och januari gick verkligen sakta innan jag var där och tittade på dom första gången

140124_tik2

Hon visade sitt rätta jag redan från början så inte så konstigt att jag föll för just henne :inlove:  Tur Helena blev förtjust i ”tik3” och valde henne sen så vi kunde få våran härliga lilla tjej.

Detta år har verkligen sprungit iväg och jag har väl inte riktigt gjort allt jag velat med henne men vi har tiden för oss och nu när hon fyllt 1 så kan vi börja lite mer seriöst med springträningen så hon förhoppningsvis kan ta sina licenser under våren. Sen ska jag även försöka ta mig ut i appellen med henne, bara vi får till lydnaden så ska det nog gå ;-) Vi jobbar för det så får vi se sen hur det blir, idag fick hon i alla fall träna lite rapport – kul present tyckte hon:

141225_luna

Hon har blivit en stor dam på ca 48 cm och 12,5 kg och himla snygg tycker jag *kiss*

141224luna_impe

2 reaktioner till “Vad tiden går”

    1. Ja jag har ingen brådska, det blir som det blir och vi har i alla fall roligt på vägen *yes*
      Ha en härlig helg du med *good*
      Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.