web analytics

Så trött jag blir….

I går kväll hittade vi ett sår på Impe som var lite för stort för att bara ta hand om själv så idag blev det ett veterinärbesök igen…. Det slutade i två stygn, ett dränag, antibiotika och återbesök för att ta dränaget på onsdag. Liiite trött på alla hans skador nu, han har helt klart ”lite för mycket spring i benen utan att koppla in huvudet” just nu <3

impe_ut_ur_bilden

Att jag sen fick höra ”snack” om vår nya foderleverantör gjorde mig inte mindre trött…. Är så himla trött på allt förtäckt ”snack” man hör och läser över allt. Vad är det för roligt med att försöka få andra att framstå i dålig dager? Jag hoppas verkligen det är få som lyssnar utan bildar sig en egen uppfattning om saker och ting!

Tur vi fick glädjande besked från SKK idag så man har något att glädja sig åt:

Akinnaz Herceg Hojt och hans syster Akinnaz Hajja har HD = A, ED = UA oh patella = UA :-D

Så himla roligt att nu ha två halvbröder här hemma med fin, fina leder!! Ska man som jag ”jobba” med hundarna tycker jag det är skönt att veta att deras leder är bra.

I går var det ridhusträning men för min del blev den inte så lång som vanligt då min rygg fortfarande inte är bra men det vi gjorde blev himla bra och båda killarna var duktig! Jag körde linförighet, rutan och platsliggning med båda. De klarade av störningen som var runt om riktigt bra och vi fick till bra känsla i det vi gjorde. Jättenöjd med kvällens träning :-D

 

14 reaktioner till “Så trött jag blir….”

 1. Tror som flera andra att det i grund och botten handlar om avundsjuka. Det gäller att komma ihåg att den som pratar skit om andra inför mig säkert pratar skit om mig inför andra …
  Krama Impe från kompisen Silver. Hoppas han blir bättre snart. Men det ligger kanske nåt i uttrycket ”där hjärnan tar slut tar musklerna vid” ???
  Hur som helst är han bedårande mysig – trots att han är en vinthund ;) …
  Kram

 2. Grattis till de fina lederna! Och strunta i dem som pratar strunt. Jag tror att vissa människor har ett behov att störa sig på saker och ting, få utlopp för sin egen irritation, och då är lite negativa kommentarer om andra en lösning.
  Hoppas stackars Impe snart blir bra. Jag tror han behöver lite päls som dämpar stötar och skyddar mot vassa grenar.

 3. Weeeiiii grattis till oss och våra fina fina hundar!!!
  Men stackars stackars Impe hoppas det läker snabbt nu!
  Nästan så jerker behöver en till hund nu när Impe är skadad…. Jag vet en himla bra Pumi som letar .. ha ha nä bara skoja ;)

 4. Tjohoo – grattis till resultaten. Väntar på Heffas med skräckblandade känslor – huvva!

  Känner igen det där med snick snack – men har bestämt mig för att inte ödsla energi på allt sån’t. Jag har börjat bli väldigt noga med vilka ”strider” energin ska läggas på och vid lite eftertanke blir det inte många :) oftast inga alls :)

  Ha de gott o håll tummarna för Heffis resultat.

  1. Där har du helt rätt, rann över lite i dag bara ;-)

   Klart vi håller tummarna för kära systers resultat, och hoppas det blir samma :-D

 5. Alltid skönt att ha svart på vitt att allt är som det ska. Jobbigt med wippan med alldeles för mycket spring i benen, men det kanske blir bättre med åldern ;-) Bättre att bilda sig en egen uppfattning om hur saker o ting ligger till, ofta kanske det finns ett uns avundsjuka med i bilden
  Kram

 6. Nä, snack är inte så kul… inte skador på Impe heller :( Hoppas han kryar på sig snabbt och håller sig hel i fortsättningen.

  Grattis till fina höfter! :D Bara att köra hårt nu då!

 7. GRATTIS till HD-resultatet!!!! :-) Tråkigt med Impes skador, hoppas killen blir lite mer rädd om sig. Håller med dig om att ”förtäckt skitsnack” så onödigt att lägga ner energi på sådant! Allt gott till dig & hundarna <3 Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.