web analytics
Vardagen

Roligare kan man ha det…

Ja för lagom när förkylningen började släppa taget så dök tandvärken ”from hell” upp :reallypissed: Idag var det tredje gången på en vecka som jag var hos tandläkaren….

Det har inte gått att göra något vettigt alls – det som har gjort minst ont är om jag har suttit helt still, fast inte heller det har hjälpt ordentligt så speciellt mycket sömn har det inte blivt. Men ska man försöka se något positivt med denna hemska tandvärk så är det att jag mest ätit flytande sedan i lördags kväll vilket borde innebära något/några kilo back ;-)

Jerker har varit urgullig och gått långpromenaderna med hundarna så jag bara behövt gå någon/några kortare och i söndags var han ute med Ulrika och hennes hundar och de spårade med Impe och Király – guld värt med sådana vänner :heart:
Hojt var hemma och höll sin stackars matte sällskap och jag lyckades i alla fall träna liiiite lydnad inne med honom. Saker som inte krävde så mycket av mig som platsliggning med hakan i backen och kort, korta ingångar och lite vändningar och rätt känsla och engagemang i ff :yes: Han är jätteduktig inne i ostörd miljö ;-)

Försökte pigga upp mig själv i måndags genom att beställa en personlig almenacka med följande fina bild på omslaget :inlove:

Och även om inte tanden blev bättre så kände jag mig lite gladare ;-)

För att inte tala om hur roligt det var att paketet från Kifani Hundeutstyr äntligen kom i måndags bland annat innehållandes dessa fina saker:

Så nu är prinsen lika fin som kungen då Király har ett i ”guld” och svart som anstår en kung ;-) Detta kommer ju självklart att innebära att Hojt bli superduktig på uppletande! ;-) Nä skämt å sido så tror jag definitivt inte kundskap sitter i kläderna men det är roligt för matte att tycka att hennes hundar är fina :heart:

Som sagt i dag var tredje gången hos tandläkaren och nu kunde hon börja rensa tanden :yes: så förhoppningsvis ska väl värken släppa nu. I och för sig har jag ont just nu men beror nog, hoppas jag, på att hon varit där och ’bråkat’ med den.

Men i kväll blir det lite inomhusträning med krullen – vi har saknat det lika mycket alla tre :inlove:

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.