web analytics

Oj oj oj

Nu var det verkligen länge sedan jag bloggade! Här har det varit fullt upp med Stockholmsresa, sjuka hundar, renovering och massa hundträning.

Renoveringen och ombyggnaden av sovrummet/lilla rummet är nu klar och vi är supernöjda!

sovrummet

Stockholmsresan blev äntligen av för att min minsta systerson fyllde 1 år :heart:
Här tillsammans med sin fina mamma:

therese_victor

Jätteroligt att träffa både Thérèse, Erik, Oscar och Victor och att få se deras nyinköpta fina hus i Saltsjöbaden.

huset

Självklart passade vi på att träffa pappa och Leila också, som vanligt kanontrevligt även det även om vi den här gången bara var där på middag. Men då vi hade Oscar med oss blev det en hel del lekande på gården innan maten :-))
Här gungar jag och Oscar med Leilas hjälp:

oscar_leila

Innan vi åkte till Stockholm var Impe magdålig och vi sov lite dåligt ett par nätter, och när vi kom hem så var det Kiralys tur. Så jobbigt både för dom och oss… Som tur är verkar Hojt ha klarat sig helt och hållet och dom andra två är helt återställda nu – hoppas jag…

En hel del hundträning har det ju också blivit så klart. Király älskar sin agilitykurs och vi försöker träna i alla fall slalomet nästan varje dag hemma i trädgården. Ännu har vi en bra bit kvar men det blir bättre och bättre!
Kursen är himla bra och med trevligt folk, så i går när vi diskuterade när vi skulle klämma in kurstillfället vi missade då Ida var sjuk resulterade det i att vi tar det i morgon kväll! Är man hundnörd eller ;-) Skönt att Jerker och Impe också är med på kursen!

Hojt har fått ett antal spår på senaste tiden då vi hade spårkursen i onsdag. Mycket bra kurs och han gillar verkligen att spåra :yes: Lite lydnad har det också blivit om än inte så mycket som vi borde kanske… Men i morgon är det ”lydnadskursdags” så då blir det äntligen lite mer fokus på det!

 

2 reaktioner till “Oj oj oj”

  1. Superfint!!! Gillar verkligen tapeten. Jobbigt med magsjuka hundar, skönt att de är återställda nu. Härligt att hundträningen känns bra i alla grenar som ni tränar – där ligger man i lä ;-) Ha en skön helg! Kram!

    1. Tack :yes:

      Oja du kör ju två helt olika grenar med alla dina, jag ”fuskar” ju och delar upp det mellan dom och lydnad och bruks har ju dessutom mycket gemensamt ;-)
      kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.