web analytics

Aldrig…

Nu är första grundkursen i agility klar och vi har nu gått igenom och fått prova alla hindertyper och fått tips på hur vi kan träna in dom. Nästa grundkurs som har fokus på handling startar den 16 maj och den ser både jag och Király fram emot. Båda av samma anledning: att matte ska få lära sig styra den lilla taggade pumin så det blir rätt hinder varje gång! Just nu har det en tendens att bli ”fort men fel” ;-)

Fast här fick vi till både handlingen och precisionen:
130504agility_kiraly

Hojt och jag jobbar på med både lydnadsmomenten, brukslydnadsmomenten och spårandet. Planer har vi men det dröjer innan dom förverkligas då jag är lite dålig på att träna så strukturerat som jag borde…. Men nu ska vi försöka träna lite mer planerat och framför allt bygga mycket på glädje, fart och engagemang från oss båda. Att det alltid ska vara hos föraren det brister… det är en sanning som i alla fall jag alltid försöker ha med mig även om det aldrig är lätt… Aldrig är ett väldigt definitivt ord….

Kommande vecka ska jag ta tag lite mer i trädgården så min syster som jobbar och sliter i den får lite hjälp. Hon har hittills gjort ett kanonjobb på baksidan:

IMAG0043

4 reaktioner till “Aldrig…”

  1. :shock: :shock: :shock: Odlingslådor!?!
    Det är tur att du berättar att det är din syster som fixar annars hade det väl varit läge att ringa plingtaxin :doctor: :rotfl:

    Strukturerad träning? Aldrig hört talas om ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.