web analytics

Nu hoppas vi tiden går fort

Tänk så roligt det är när även andra är lediga och det blir mycket hundträning var och varannan dag, både bra och trevlig :yes:

Men Hojt hälsar att man blir lite trött:

131229_hojt

Just nu lägger vi en hel del prioritering på spårandet då man aldrig vet när den där vita varan trillar ner och gör det svårspårat ett tag. Hojt gillar verkligen att spåra och är superduktig men vi har ändå en del problem som måste lösas och nya saker som vi inte testat och därför inte riktigt behärskar. Som tur är har jag världens bästa träningskamrat som alltid delar med sig av sin kunskap och kommer med råd oh tips som gör att Hojt och jag hela tiden kommer framåt i vår träning! Tack Ulrika – du är guld värd :heart: :star:

Sen har äntligen Impes fina syster Shirley fått valpar på kennel Chase Me! Det ska bli så roligt att följa dom och vi ser med spänning fram emot att en av dessa tre sötnosar kommer att flytta hem till oss:

131229_alla_tjejernaH

9 reaktioner till “Nu hoppas vi tiden går fort”

  1. Åhhhh, jag dör!
    Det kommer aldrig att bli en lika fin whippet som Impe (som har en alldeles speciell plats i mitt hjärta), men säkert en alldeles bedårande valp ändå!
    Lycka till!

    GOTT NYTT ÅR!!! Kram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.