web analytics

Midsommar

Vi hade en härlig minisemester i Stockholm under midsommar.
Hälsade på mormor och träffade goa vännerna i Lissma, där i mellan passade vi på att gå långa sköna promenader med hundarna. Det fungerade jättebra att bo i lägenhet med hundarna. Hade mina funderingar innan då det låter annorlunda i en lägenhet jämfört med i ett hus men ingen av hundarna brydde sig – skönt!

Passade på att åka till Stockholms Södra och träna lite agility och det gick riktigt bra. Vi kan ju inte så mycket ännu jag och Király men vi har kul och jag kommer nog att fortsätta grundträna även om jag idag inte har några tävlingsplaner.
Just nu har jag inga tävlingsplaner i någon gren men vi tränar på och sakta, sakta håller jag på att hitta tillbaks till  lydnadsträningen. Hoppas få mycket inspiration av Fanny på kursen i helgen :yes:

Avslutade vår resa med att besöka Impes uppfödare Åsa, det var första gången jag träffade henne och hennes hundar och det var verkligen trevligt! Vi skulle bara stanna en stund innan vi gav oss av hemåt….. Tre timmar senare efter mycket trevligt prat, fika och fotografering fick vi anstränga oss för att ge oss iväg. Tack Åsa för ett supertrevlig besök och många givande diskussioner!

Åsas hundar var jättetrevliga och hon har Impes bror kvar och självklart busade brorsorna en stor delen av tiden vi var där och Åsa tog en del kort:

Det syns verkligen hur kul de hade :inlove: 

Avslutar med en uppställningsbild på vår fina, snygga Swaara Kaleidoscope ”Impuls”, vi kanske är partiska men oj så fin han är på det här kortet! Tack Åsa för tipsen om hur man ställer en whippet!

12 reaktioner till “Midsommar”

 1. Tror inte lille Kungen lider skada av en paus i lydnadsträningen. Tvärtom kan det säkert vara bra. Desto roligare blir det när lusten återvänder. Man ska ju träna – och tävla också för den delen – för att man verkligen vill och tycker det är kul, inte för att uppfylla några mål man själv satt upp eller för att man känner press från andra.
  Härliga bilder blev det när Impe fick träffa brorsan!

 2. Klart ni hittar tillbaks, allt går i vågor och man måste inte träna jämt eller ständigt ha tävling i huvet ibland kan amn bara vara och ha kul under tiden så kommer lusten tillbaks igen (om det nu e tävla man vill) för övrigt låter det som en härligt intensiv helg och en massa fina bilder har ni tagit igen.

  1. Nja tränar gör vi en hel del även om just vissa lydnadsmoment inte ingår ;)
   Som du säger – viktigast är att vi har kul, och det har vi!!
   Nu är dessa bilder inte tagna av oss utan av proffsfotografen Åsa Lindholm!!

 3. Det låter som ni haft en skön resa. Tänk att det ska vara så svårt att resa på sig och åka hem ibland …
  Motvation till träning och tävling har en tendens att komma och gå (även JAG tappar inspiration ibland), jag tror säkert att du kommer igen vad det lider. Tills dess – passa på att bara ha roligt tillsammans med Király. Det är ju ändå det alltsammans egentligen går ut på.
  Impe är verkligen jättefin.
  KRAM

  1. Nä inte kan du tappa sugen, som alltid är så positiv – en förebild!
   Vi tränar såklart även om det kanske inte just är lydnadsmoment och himla skoj har vi så någon gång kanske jag hittar tillbaks…
   kram

 4. Så synd att du tappat tävlingslusten. Att tävla för mig är lite som att få kvitto och utvärdering av all träning. Att få inspirationtill nya mål och saker att träna på.
  Kom igen nu Cissi, känns som du behöver lite pep och hitta tillbaka till glädjen. Jag och brorsan finns som hejarklack och bollplank på vägen <3

 5. Låter som ni haft en riktigt bra mini semester :) Jätte härliga bilder och Impe är en riktig snygging :inlove:

 6. Härliga bilder..
  Skönt med en liten minisemester, men antar att det är mkt som ska hinnas med när man väl är i s-holm!
  Kul med kurs… Hopaps den bli givande.. Vad handlar den om??
  kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.