web analytics

Leta!!

Ja idag har vi ägnat eftermiddagen åt att leta/hämta pinnar *yes*

Impe fick börja och han är inte speciellt bra på att komma med pinnar… Oavsett om han ser dom eller hittar dom med näsan så finner han ingen vits med att engagera sig. Så idag försökte jag bara peppa honom att engagera sig i dom och aningens bättre blev det kanske… Jag får prova ännu godare godis nästa gång :rotfl:

För Luna var det första gången i den här varianten och hon tyckte det var jätteroligt, fast varför hon skulle komma ända in till mig med pinnen fattad hon inte riktigt i början. Hon fick både hämta en pinne som hon såg och en som hon fick använda näsan för att hitta och det var hon jätteduktig på! Ja på slutet kom hon dessutom nästan ända fram till mig med pinnen också :yes: även om hon tappade den på vägen ;-)

140401_luna

Sist ut var Hojt och han fick lite svårare pinnlet. Jag vallade en liten ruta på ca 4 x 5 m där jag gömde fyra ”pinnar” modell mindre, och han fick verkligen anstränga sig innan han hittade dom. Tror att han först trodde det var leta godis och då pinnarna var helt nya så var det kanske inte så extremt mycket lukt på dom som det brukar vara vilket gjorde att det tog en stund innan han hittade den första. Sen hittade han två och trean bra men fyra fick han kämpa länge innan han hittade.

140401_hojt

Försökte ta ett kort när han kom med en av pinnarna men dom var så små så dom syntes inte i munnen på honom, så något sådant kort får ni inte 8-) . Impe fastnade inte heller på bild då jag där mest var engagerad i att peppa!

6 reaktioner till “Leta!!”

  1. Duktig matte som lägger tid på det ’tråkiga’ men ack så viktiga!
    Shit! Vad fislisa har vuxit sedan jag såg henne sist!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.