web analytics

Konsekvent

Idag har vi fått en del gjort i trädgården – gäller att passa på när det är så lagom fint väder som det varit i dag och att Jerker är ledig 8-)

Skrev ju i går att jag tittat på One Jump och fått bra träningstips till Királys och min agilityträning. Jag fortsatte titta på den lite till i går kväll och då tog hon upp en sak som jag tyckte var så bra men så svår att hålla sig till: att vara konsekvent! Det hon pratade om var sittet vid agilitystarter – att man ofta släpper iväg hunden även om den inte har suttit helt still. Hur ska den då veta vad som gäller??

Det hon sa var verkligen vettigt och något man borde tänka på i all hundträning men som jag tror att det inte bara är jag som slarvar med ;-)

Efter att ha lyssnat på det hon sa så ska jag nu försök sätta upp kriterier för hur jag vill att det ska vara (både i Királys och Hojts träning) och belöna det och inget annat. Gör om, gör rätt så kanske jag får det jag vill ha :yes:

 

 

6 reaktioner till “Konsekvent”

  1. Strukturerad och planerad. Ska man behöva vara konsekvent också?! Suck :struggle: Det är inte konstigt att det går som det går :heh:

  2. Hehe ja att vara konsekvent är lättare sagt än gjort :P
    Himla snygg är han Hojt i det blå retriver kopplet bra för pälsen också ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.