web analytics

Inomhusträning

Nu är det ju inte speciellt kallt ute då vintern verkar vänta lite i år men det kunde vi ju inte veta när vi bestämde att vi skulle dra igång ridhusträningen den 8/11! Trots allt så var det riktigt skönt att träna inne för även om en liten pumi blir väldigt ”smutsig” i ett ridhus är det skönt att slippa blötan och blåsten :yes:

Vi var bara fyra i går men det räckte gått då min lilla herre just nu tappar fokus om något ekipage kommer för nära. Väldigt nyttig träning detta med andra ord ;-)

Hade en träningsplan som jag inte riktigt höll mig till men oj så bra träningen kändes ändå :rotfl:
Hade verkligen tagit med mig det goda humöret och jösses vilken härlig attityd Király hade långa stunder. Så fort jag är glad, säker och fokuserad så plockar han också fram sin bästa sida :heart:

Vi ser ut så här igen, även om Király nu är lite större ;-) :

Det som gladde mig mest i går var att vi fick till flera korta pass med riktigt bra fritt följ. Raksträcker där jag fokuserade på attityd och tempo och sedan helomvändningar och högersvängar där prioriteringen låg på position. Vilken energikick det är när träningen käns så bra, glad och verkligen går åt rätt håll :inlove:

Nu kan jag ju inte påstå att vi kommit så långt som jag hoppats i vår lydnadsträning men förhoppningsvis blir det ändring på det så småningom då vi bokat in en helg med bästa hundtränaren :heart: Det var alldeles förlänge sedan vi tränade ihop men nu äntligen har vi fått till en helg då båda kan. Ska bli så himla roligt och givande att ha Sara och Stimm här en helg igen!

10 reaktioner till “Inomhusträning”

  1. Härlig läsning och så roligt att ni hittat varandra igen.. Bara att njuta av detta och fortsätta i samma spår ni är inne på nu.. Kram

  2. Åååå vilken härlig läsning hundträning går upp och ned skönt att ni är på väg upp igen :) Ser också fram emot helgen jätte mycket super kul ska det bli =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.