web analytics

Huvudlöst

Ja det ser verkligen ut som grabbarna är huvudlösa när de leker som mest :silly:

krullen2

Lite dans bjuder dom också på :heart:

krullen1

Den här veckan har det blivit både lydnad och spår för Hojts del – efterlängtat efter några dagars ofrivillig vila. Men det märks att han är inne i en ”utvecklingsfas” just nu så vi blandar högt och lågt i träningen men vi tar det för vad det är, han är ändå min fina underbara lilla prins :inlove:

Király har fått träna både uppletande och agility och han börjar bli riktigt bra på uppletandet vilket är himla roligt då han en period mer eller mindre inte gick ut alls….
När det gäller agilityn har nu steg 2 av grundkursen börjat och den är inriktad på handling. I går var det linjer, mjuka svängar och snäva svängar som gällde och Király var som vanligt kanonduktig :heart: Lite gungan-träning blev det också och de två sista gångerna höll jag inte i den utan tog emot den efter några centimeter och det kändes som han behöll den mesta av farten i all fall. Nu kör vi så här ett bra tag innan han får åka ner lite längre, allt för att han ska fortsätta att ha bra fart och tycka den är roligt :rotfl:

Men det roligaste på agiltiykursen är att se husse och Impe! Impe har verkligen mognad och gör bara husse rätt så gör han det också :yes: Jerker använder ofta Manners Mindern och det fungerar kanonbra då Impe får fokuset framåt men lyssnar ändå på husse då det bara är tomt där framme om han inte gör det ;-) Snäva svängar fick det också till men då med hjälp av leksak vilket är lika uppskattat som mat för den kära whippeten :inlove:

6 reaktioner till “Huvudlöst”

 1. Kul att det går så bra med agility träningen tänk om jag gjort som jag lär med gungan då hade nog Hajjas också varit bra ;O)

  1. Ja du måste komma ihåg att du är en väldigt duktig tränare och tro och lyssna på dig själv :heart:

 2. Smart gungträning där. Jag gick nog lite för fort fram med Heffa så nu typ kryper hon innan överslag. Bara å backa – gör om o gör rätt :/
  Kul om Impe kan komma och sopa banorna framöver – inte många av hans sort som tävlar. I alla fall inte här i norr.

  Trevlig helg

  1. Ja jag fick tipset av Sara och det fungerar kanonbra på Király hittills :yes:
   Nä jag har inte sätt så många jag heller men vi har en klass 3 whippet här nere som är rolig att se :-))

   Trevlig helg till er också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.