web analytics

Planen höll!

Antingen har jag blivit bätter på att göra en träningsplan eller också är jag fortfarande för sjuk för att orka flyta iväg ;-)

Gårdagens lydnadsträning på klubben blev mycket bra!
Körde korta pass frivilligt stå med lek och paus i mellan. Fick på slutet några riktigt fina stå även om jag än så länge bara kan röra mig sakta. Men det går framåt och det är huvudsaken!

I ff fokuserade vi på vänster- och högersvängar. Vänstersvängarna börjar sitta fint och där behöver jag bara öka tempot lite. Även högersvängarna är på G men där behöver vi jobba mer med att belöna i svängen så han vet hur jag vill ha det. Men båda svängarna har blivit bättre sedan jag börjat ”lära mig gå” så nu ska det bli minst ett pass torrgå varje dag :yes:

Omväxlande med ovanstående tränade vi nosduttar i handen. Kul tycker Király men när jag nu ska börja få över det till ett plastlock blir det svårt, då vill Király köra med frysmarkering i stället :inlove: men fick till även det lite på slutet!

Gårdagens fotograferande innehöll så klart inte bara ”konstnärliga” kort utan även ett gäng på våra goa grabbar när dom roar sig på tomten.
Impe vet precis hur han ska få igång Király – kom med en leksak ;-)

 

Den här bilden tänkte jag först inte ta med då den kvalitativt är urdålig men gillar farten som blir i bilden genom Impes rörese så jag tog med den ändå, bara att strunta i den om ni tycker den är för hemsk ;-)

Vad grabbarna gör här kan man undra (river mosssa eller gräs tror jag) men dom gör det på något vis tillsammans :heart:

10 reaktioner till “Planen höll!”

  1. Skönt att du börjar känna dig bättre, då kommer ju orken och lusten tillbaks igen. Fina bilder som vanligt, nä, allting måste inte vara knivskarpt för att vara en bra bild.
    Ha en trevlig helg

  2. Vad roligt med så bra träning duktig du var som höll dig till planen hela vägen :) Härliga bilder på fina killar :heart:

  3. Jag fastnade för precis samma bilder.
    Roligt att det går framåt med lydnaden. Jag tolkar det som att din inspiration är på väg tillbaka! Det kommer att gå undan när du fått flåset och orken tillbaka.

  4. Jag gillar din ”hemska” bild, just för att man ser att det är mycket fart och fläkt mellan hundarna, allt behöver inte vara knivskarpt jämt. Den där Impe lurar i busken är också kul! :-D

    Härligt att träningen gick så bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.