web analytics
Bruksträning,  Lydnadsträning,  Valp,  Whippetrace/LC/rundbana

Ännu ett säkert vårtecken

LC- träning *good*

Helgen blev inte riktigt som planerat men riktigt bra och trevlig ändå!
Lördagen bestod av spår och lydnadsträning med Hojt. Spåret var i relativt ny terräng för oss och Hojt blev helt klart tröttare än normalt så den typen måste vi träna mycket på. Och som vanligt när spåret tar över får vi inte med oss alla pinnar hem… Men jag var ändå väldigt nöjd med honom då han gjorde många bra saker. Lydnadsträningen gick också bra och jag börjar nog få in ett bra tempo i krypet nu som passar Hojt som inte är så stor. Avslutade sedan lördagen med god middag tillsammans med Ulrika, Fluff och Utzzi – trevligt som vanligt!

På söndagen var det så dags för LC-träning och Jerker skulle pilota med ett nytt gäng och i stället för att sitta hemma så följde jag med. Det blev en jättetrevlig dag då träningen var hemma hos Lunas uppfödare och vi passade så klart på att träffa syskonen. Helena har ju behållit en tik och en hane och har dessutom kvar en till av grabbarna som inte ska flytt till sin familj förrän efter påsk.
Luna blev superglad både för att få träffa Helena och mamma Shirley men framför allt för att träffa syskonen! Hade såklart kameran med men som vanligt blev det mycket suddiga bilder men några blev ok i alla fall…

Det var fler som var med hem till Helena efteråt så det blev mycket social träning för lilla Luna, barn tillexempel var riktigt roliga tyckte hon:

140413_luna1

Syskonen busade en hel del både inne oh ute:

140413_luna3

140413_luna4

140413_luna5

Fast lite lugnt kunde dom också ta det vilket var skönt att se. Här en fin bild på Luna och hennes syster Sparven (Chase Me Stars Without Stripes):

140413_luna2

Men det verkade klicka lite extra mycket mellan Luna och Eddie (Chase Me Ragtime) som är den hane som ska flytta. Dom busade mest men kunde även ta det lugnt tillsammans:

140413_luna6

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.