web analytics

Ännu en ”svamp” :-)

På Lure Coursingprovet i Färlöv den 1/10 sprang Embla riktigt bra och lyckades, trots att hon snubblade till i andra loppet och fastnade med tassen i munkorgen och det tog några steg innan hon fick loss den, ta sig upp på en andraplats och få sitt tredje svenska cert (:good:) .

I och med det så blev hon både Svensk och Dansk Lure Coursing champion då hon fick sitt första Svenska cert på sista provet förra året och sitt andra cert tog hon i Söderhamn i våras, det danska tog hon när vi var i Norresundby i början på juli. Vi är så stolta över henne som på de fem prov hon sprungit i sitt liv tagit fyra cert (:kiss:)

Hon fick en extra fin rosett av Elin och Magnus (hennes uppfödare) när vi träffade dom förra helgen:

och jag fick en vacker whippetstaty – stort tack!!

Tyvärr svullnade tån efter munkorgsfadäsen upp så nu är det vila som gäller även för henne. Tur att vädret inte är det bästa, börjar bli kallt, så mys i soffan är helt ok:

Så fort solen tittar fram så turas i och för sig Skatan och India om att ligga på ryggstödet i stället, så skönt med lite sol hälsar dom (:yes:)

Tyvärr blir fönstret inte så vackert då båda gärna tittar ut och då sätter nosavtryck på rutan…. Men, men vad gör det, vi är inte så pedantiska :-D

Skatans mage fortsätter att växa och på den här bilden var hon på dygn 36

Hon har gått över halva tiden nu och jag tycker tiden bara går långsammare och långsammare, ser så mycket fram emot denna kull och längtar verkligen efter att få träffa valparna snart (:kiss:)

 

4 reaktioner till “Ännu en ”svamp” :-)”

 1. Så mysigt med valpar 😍
  Stort grattis till er och Embla 🎉 hoppas tån blir bra.
  Sådär kunde Heidi oxå ligga på en soffa 😊

  1. Tack 🥰
   Tyvärr är tån fortfarande inte bra, vi röntgade den idag men där syntes inget. Så nu ska vi gå på med rimadyl en vecka-14 dagar så fort vi hoppas svullnaden lägger sig 🤞

 2. Stort grattis till Embla! 🎉🎉 Men väldigt trist att hon också nu har en trasig tå! Hoppas den läker fint och utan samma problem som Turan haft 🤞

  Det är åtminstone bara ett fönster de kan sätta nosavtryck i – Lancekatt gjorde märken på ALLA mina fönster 😸

  Snart blir det valpar!!

  1. Ja båda tjejerna är väldigt trötta på att inte få gå promenader eller springa… Men är tårna inte bra till i helgen så får det bli veterinären igen nästa vecka (:sorry:)

   Nja de stora, låga i vardagsrummet har också en hel del nosavtryck (:crazy:)

   Ja sådär 2,5 – 3 veckor kvar (:yes:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.