web analytics

Vilket flow!

Tänkte jag skulle skriva när jag är glad också :rotfl:

September har varit (och är fortfarande) en riktigt bra jobb-månad. Hundkänslan har haft mycket jobb, både att vara på tävlingar och åka ut för att massera ett gäng hundar på olika platser. I går var jag på Lantmännens Häst- och Hundmässa i Kalmar, ska bli spännande att se om det ger något. På tisdag ska jag på samma typ av mässa på Lantmännen i Oskarshamn.

Känns som folk verkligen börjar få upp ögonen för vikten av att ta hand om sin hund även rent muskelärt både i träning och vardag :yes:

Även i hundträningen är jag inne i ett bra flow just nu. Lydnadsträningen känns jätterolig och vi tar små, små steg framåt hela tiden :heart: Tror till och med jag kommit på hur vi ska få till högersvängarna ;-) Ska bli roligt att åka till Bromölla onsdag-torsdag nästa vecka för tredje omgången av Tränarutbildningen för Fanny Gott!

I agilityn börjar vi hitta rätt attityd både på Király och mig vilket gör det hela jätteroligt! Kan ju inte säga att jag har bestämt att vi ska satsa på agilityn men roligt har vi så vi kommer i alla fall att fortsätta träna så bra som möjligt :yes:

En stor anledning till att vi är på G igen är alla goa vänner som ställer upp och svara på alla mina frågor och funderingar jag har i träningen – TACK – utan er skulle vi inte komma så långt, ingen nämnd ingen glömd :inlove:

11 reaktioner till “Vilket flow!”

  1. Ja, ja jag tror vi kan tipsa varandra ganska bra ;-)
   Just nu görförkyld men återkommer när jag frisknat till så ska vi nog få till en träff!

  1. Ja och väldigt mycket tack vare min underbar vän/PR-kvinna/instruktör – kärt ”barn” har många namn ;-)

 1. Åh, vad glad jag blir av att läsa detta inlägg. Jag håller med om att det inte finns någonting som kan få en på så bra humör som hundarna och att jobba tillsammans med dem. När det dessutom går bra är det ju ÄNNU bättre!
  Roligt att det går bra även på jobbet. Det är inte alla förunnat att få jobba med det man tycker är roligt. Vi är lyckligt lottade både du och jag!
  Kram

 2. Härligt att träningen går bra!
  och är det nåt som får en på bättre humör när man är nere är det hundarna och träning tillsammans med dem!!! Det är guld värt!!
  Klart ni ska satsa lite på agility.. Jag funderar på att kanske testa nån tävling sen.. :D Vi får se.. Men Kiwi tycker det är skitkul! Ja Zazza oxå så klart. men vill inte köra för mkt sånt här med henne.. Men hon får vara med lite hon med. Hellre då ge rimadyl! Hon måste ju få ha kul! :) Och jag har ändå inte behövt ge henne det trots att hon får vara med hon oxå :)
  Kram kram

  1. Klart Zazza ska få vara med! Rätt inställning tycker jag :yes:
   Vi får väl se om vi ses på någon tävling någon gång i framtiden ;-)
   kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.