web analytics

Däck….ad….

Den här veckan är inte riktigt min vecka :doctor:

Börjar med ett kort jag hittade när jag satt och kollade gamla bilder idag medan jag väntade – världens finaste far och son (kortet taget av ”farmor” för ganska precis ett år sedan):

Király och pappa Akinnaz Tok Stimm

Förra helgen var jag på Nybro BK och masserade hundar hela helgen på deras agilitytävling. Riktigt mycket att göra, roligt men det visade sig att det blev lite för mycket så förkylningen jag känt ett tag bröt ut :-((
Fick till och med ställa in ett evenemang i tisdags (inte roligt) för att ha en chans att ta mig ner på den redan bokade Tränarutbildningen i Bromölla. Som tur var följde Jerker och Impe med som stöd och sällskap – och det var skönt det kan jag säga. Vilken himla lycka att jag har en så underbar man :heart:

Kursen var mycket givande även om jag kände att jag inte orkade vara riktigt lika engagerad som vanligt. Som tur är kan man skriva mycket då andra tränar och göra sina egna pass så korta som möjligt och man lär sig ändå lika mycket :yes:

Temat för helgen var ”störningsträning” – ”kvalitetssäkring” – ”överträning”!

Mycket intressant och väldigt nyttiga saker att ta med i sin träning.

Efter jag kom hem har jag funderat en hel del – har ju inte kunnat göra så mycket annat då inte nog med att jag mår dålig min röst tog dessutom slut på kursen :-/
Och kommit på en del ”aha”-saker samt försökt att fundera över framtiden…….

Om jag är helt ärlig mot mig själv så ser det ut så här:

Det Király kunde i lydnaden i våras är det han kan idag med…… Vi har helt och hållet ”stampat” på samma ställe….. känns inte alls roligt :roll: 

Sen har vi i och för sig lärt oss massa nya saker inom andra områden såsom agilityn tillexempel men lydnaden käns som vi bara har tagit ett steg framåt… backat….. tagit ett steg framåt…. backat….” osv i all oändlighet. 
Så nu är det verklgen dags att göra något åt detta!!!!!
Inser att det som brustit är planeringen och uppföljningen. Har på något vis inte riktigt vågat gå framåt – så bra är det ju inte ännu… eller ….. jo han kan, ja VI kan bättre bara jag tar tag i det hela!
Ser jag till hur han uppför sig i hela situationen under kursen är det en stor utveckling! Så mycket har hänt även om det kanske inte just är på ”moment”-sidan ;-) Dags att se till att det händer något även där :yes:

Jerker åkte till Njudung BK för några timmar sedan för att under helgen vara testledare på ett collieklubbs-MH i morgon och ett kennel-MH på söndag. Jag och hundarna skulle såklart ha åkt med men med tanke på hur jag mår var det bara att inse att det bara skulle vara jobbigare att ha oss där. Håller tummarna för honom och hoppas att det går bra i helgen :inlove:

Så nu sitter jag här och hostar i min ensamhet…. sönt att vara tyst i och för sig men tråkigt såklart. Jag kommer att ta det extremt lugnt i helgen och se till att bli frisk i första hand! Lagom aktivitet blir att ta fram en ”ny” plan för hur vi ska komma framåt i vår lydnadsträning så det bara är att sätta igång när jag piggat på mig ;)

Avslutar med ännu ett kort från samma träningshelg som kortet ovan, mattes lilla :heart:

Király spårar

4 reaktioner till “Däck….ad….”

 1. Vilket härligt stöd du har i Jerker! Det är guld värt med en sån man!!
  Även om det kanske känns lite trist med insikterna i lydnaden just nu, men tänk så bra ändå att du nu har en chans att förändra och gå vidare:) Även om du kanske tycker att ni bara står och stampar så är jag övertygad om ni under tiden byggt upp en relation och samarbete som i slutändan ändå är det viktigaste. Ni kommer lyckas, det är jag övertygad om.Många krya på dig kramar !!

  1. Ja du Jerker är verkligen den bästa man jag kan tänka mig :heart:
   Du har säkert rätt, dåligt självförtroende främjar inte framåtskridandet direkt ;-) Skönt med folk som peppar :yes:
   Tack – jag hoppas rösten hittar hit snart i alla fall….
   Ha en skön söndag / Kram

 2. Tack för ”peppen” Maria :heart:
  Ja här krävs verkligen ”en spark i ändan” för att våga gå framåt i lydnaden…. Inte bara som någon sa till mig för länge sedan ”träna på det vi kan” ;-)

 3. Tråkigt med förkylningen.. Den tar så på krafterna något som jag känner igen allt för väl efter mina infektioner denna vår och sommar. Känner även igen mig det du skriver om lydnaden.. Vi har med stått på samma ställe sedan i våras och jag känner mig lite frustrerad.. Men det är ju ofta så här att det går lite fram och tillbaka och jag kan bara hålla med om att mycket handlar om planering och analysering. Vilket jag är skitdålig på.. Just nu har jag tappat fria följet vet i ”hundan” vart det tog vägen???
  Nu tar vi nya tag och hoppas att det lossnar lite snart och att vi tar ett rejält kliv framåt.. Det är vi ta mig 17 värda Cissi ;)
  Sedan får ni glädjas åt det som fungerar bra och ha kul i agilityn. Med all säkerhet kommer ni ha nytta av den glädjen på lydnadsplanen med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.