web analytics

Vi är moderna!

Sen ett tag tillbaka så är det väldigt inne med Dog parcour och man kan gå kurser i ämnet. Det är såklart jättebra att få folk att aktivera sin hundar mera men att göra olika saker med sin hund på promenaden tror jag fler än jag har gjort länge. Men roligt att man kan vara modern i nått sammanhang (:good:) . Igår blev det en typsik sådan promenad med tjejerna:

Idag har det småregnat hela dagen så det fick bli lite inneaktiviteter när matte tog en paus i jobbandet och ”funktionärsarbetandet”:

Raya har äntligen kommit igång med ätandet igen efter ca 14 dagar med dålig aptit. Det känns bra och skönt att kunna träna upp torrmaten igen. Vi tar det självklart lite lugnt med henne nu, men hon behöver ju vara i god form när hon ska valpa så vi tränar på så länge hon vill och tycker det är kul. Hon är på dygn 32 och det börjar synas på henne nu att hon väntar valpar :inlove:

 

6 reaktioner till “Vi är moderna!”

 1. Äntligen har jag hunkit läsa ikapp här.
  Strix och jag är också moderna, helt på frilans. Det är bara fantasin som sätter gränser och det är ju bra att det finns kurser för dem som inte kommer till skott annars. All aktivitet är bra.
  Spännande att gå i väntans tider. Snart är valparna hos er. Hoppas ni får det ni önskar.
  Lycka till
  Kram

 2. Ja, nu finns det ju onlineutmaningar och allt möjligt kring dog parcour. Fina bilder på whipparna i sina koftor och på balansredskapen! Vi har bara kommit till stubbar, stenar och trädstockar så vi har mycket att jobba på ?.

  1. Ja det är ju ett enkelt sätt att träna lite smidighet och småmuskler när man ändå är ute och går (:yes:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.