web analytics

Varför?

Ja det kan man undra…. just nu finns det flera stycken ”varför”:

Varför är jag förkyld IGEN?

Varför snöar det och är plusgrader? (inte rolig kombo när man har pumi…)

Varför snackar folk så mycket men när det väl gäller är det annorlunda?

Varför har jag så dåligt självförtroende när det gäller hundträningen?

Ja, ja det finns många fler men dessa räcker just nu tycker jag ;-)

Den sista är väl den som är både svårast och lättast att svara på: Känns som jag personligen blir bedömd när mina hundars ”kunnande” studeras vilket gör mig osäker och det känner ju hundarna direkt och allt blir normalt pannkaka… Men sen varför jag känner så har jag ingen aning om!? Och egentligen spelar det ju ingen som helst roll vad andra tycker eller hur, så varför bry sig? Aja jag jobbar i alla fall både på det och på själva träningen så bättre blir det :-D

Är ganska orkeslös just nu efter en nästan sömlös natt då näsan är helt igentäppt men lite måste ju hundarna få göra… Så Hojt fick ett pass med ordförståelse på ligg, stå och sitt och det gick riktigt bra!!! Med Király blev det ett kort pass med 2:ans fjärr på kort avstånd och fokus på stadga i skiftena. Även han var duktig så nu har jag fått lite positiv energi så jag orkar fortsätta vara sjuk ;-)

Satt och tittade igenom lite bilder på datorn när jag gjorde om hemsidans layout i går eftermiddag (gäller att roa sig så gott det går när man är sjuk) och hittade den här fina på en 9 veckors Hojt och mig som Helén tog på oss:

120224_hojt_jag

8 reaktioner till “Varför?”

 1. Jag tycker inte alls du behöver ha dåligt självförtroende när ni tränar. Finns ingen anledning, både du och dina hundar är duktiga! Var glad att du inte är instruktör, då blir man granskad och bedömd bara man tar ut hunden ur bilen… ;)

  Gör en pumipepparkaka om du har tråkigt! :)

  Krya!

 2. Underbar bild! Ja, du… tycker det är tråkigt att du känner så… men du får helt enkelt ge dig tusan 2013 på att träna att nonchalera de människor som är runt er då ni tränar. I början kanske lägga upp ett system då ni tränar!?! Helt övertygad att du kommer fixa detta! Krya på dig! Kram!

  1. Ja om inte annat är det nyttigt att ge sig ut och träna bland folk ;-) Får ta tag i det och ge mig upp på stan, där finns det i alla fall folk vissa tider :-D
   Tack för peppen!
   kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.