Spår och Noseworkträning

150926_luna

Försöker köra ett eller två spår i veckan med Luna och nu tränas det svängar. Hon är riktigt duktig men har lite svårt med uthålligheten så den behöver stärkas. Hon tycker det är roligt så vi jobbar vidare men det är tur vi har bästa spårcoachen *kiss*

Hojt får mest träna nosework just nu och i går var vi med träningsgänget i Tingsryd och tränade. Väldigt nyttigt att vara på nya platser och att andra gömmer doften!

150926_hojt2

Hojt tycker matte är lite trög med belönandet vid markeringarna, vilket jag måste göra något åt…

150926_hojt1

Det syns väldigt tydligt på filmerna att jag måste stärka hans markeringar, nu är han osäker och markerar inte direkt tyvärr. Dåligt av mig och bara ta tag i markeringsträningen igen så han blir säker på vad han ska göra, för duktig på att hitta är han In Love Här är filmer på tre av söken i går:


Stort tack till Martina och övriga gänget för en bra träningseftermiddag, och ett extra tack till Ulrika för filmandet och till Martina för bilderna!

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.